Rıdvan Dilmen'den Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin hakem atamasına tepki

Galatasaray Fenerbahçe
Rıdvan Dilmen'den Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin hakem atamasına tepki

Futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Galatasaray - Fenerbahçe derbisinin hakem atamasına tepki gösterdi.

Galatasaray ile Fenerbahçe arasında yarın saat 19:00'da başlayacak dev derbisi Halil Umut Meler yönetecek. Meler'in maça atanmasına Rıdvan Dilmen tepki gösterdi.

Dilmen, "Halil Umut Meler, 21 Kasım Pazar saat 19.00’da NEF Galatasaray Stadı’nda Galatasaray-Fenerbahçe derbisini yönetecek. 23 Kasım Salı saat 20.45’te Kiev’de Dinamo Kiev-Bayern Münih maçını yönetecek. Günah değil mi bu hakeme?" diye sordu.

Dilmen, Twitter hesabından şu paylaşımlarda bulundu:

"Halil Umut Meler gerçekten beğendiğim ve derbi maçlarını yönetebilecek kapasitede bir hakem. Ama bu maça atanması ne kadar doğru; soru işareti? Neden mi? UEFA’nın belli kriterleri var; 48 ya da 72 saat önce kendi liginde maç yönetmemiş olmalı (Özel izin alınabilir).

Halil Umut Meler, 21 Kasım Pazar saat 19.00’da NEF Galatasaray Stadı’nda Galatasaray-Fenerbahçe derbisini yönetecek. 23 Kasım Salı saat 20.45’te Kiev’de Dinamo Kiev-Bayern Münih maçını yönetecek. Günah değil mi bu hakeme?

Hatta Galatasaray gibi, Fenerbahçe gibi büyük kulüplerimizin bu büyük maçını yönetecek başka hakem mi yoktu! Halil Umut Meler’i neden teri soğumadan mental ve fiziksel olarak yorgun gönderiyoruz Şampiyonlar Ligi maçına?

Galatasaray’ın en son 9 ay önce maçını yönetti. (Ankaragücü-Galatasaray. Çok konuşulan Mohamed kırmızı kartı. Galatasaray mağlup olmuştu). Fenerbahçe’nin Trabzonspor deplasmanında VAR hakemiydi. 10. haftada da Fenerbahçe’nin Aytemiz Alanyaspor’a 2-1 kaybettiği maçın hakemiydi.

Bana en tuhaf gelen de bu; salı günü Şampiyonlar Ligi maçını yönetecek hakemi MEDYAMIZ HABER YAPMADI!!! Muhtemelen pazartesi günü Meler, Kiev yolundayken duyurulur. Allah; Halil Umut Meler’e, kim olacaksa VAR hakemine ve tarihi kulüplerimiz GS ile FB’ye kolaylıklar versin."

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray fenerbahçe Rıdvan Dilmen Halil Umut Meler hakem ataması