Rıdvan Dilmen, Fenerbahçeli yıldız hakkında konuştu: "Teşekkür eder, gönderirim"

haberglobal.com.tr
Rıdvan Dilmen Fenerbahçe
Rıdvan Dilmen, Fenerbahçeli yıldız hakkında konuştu: "Teşekkür eder, gönderirim"
FOTOĞRAF: Depophotos

Ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Hatayspor-Fenerbahçe maçının ardından yaptığı değerlendirmede Bragantino'ya transfer olan Lincoln'ün önemli bir yıldız olduğunu ve takımdan gönderilmesini hatalı bulduğunu söyledi.

Süper Lig'in 28. haftasında oynanan mücadelede Fenerbahçe deplasmanda karşılaştığı Hatayspor'u 2-0'lık skorla mağlup etti.

Karşılaşmanın ardından ünlü futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, TV 8.5 ekranlarından yayınlanan programda karşılaşma hakkında değerlendirmelerde bulundu.

"ÇOK ÖNEMLİ BİR YILDIZ ADAYIYDI"

Dilmen, Fenerbahçe'nin devre arasından Lincoln'le yollarını ayırma kararını eleştirerek şunları söyledi:

"Fenerbahçe 14 deplasman oynadı 13'ünü kazandı, 1 beraberliği var. 40 puan aldı ve hala şampiyon olamadı. Bu tuhaf bir olay. Emre Mor gitti, Ryan Kent'i dondurdun. Lincoln çok önemli bir oyuncuydu Fenerbahçe için. Çok önemli bir yıldız adayıydı.

"NEDEN SATIN ALMA OPSİYONUYLA VERİLDİ?"

Neden satın alma opsiyonuyla verildi? Sakatlıktan döndü bir maç oynattın şov yaptı. Sonra ödül olarak gitti adam. Opsiyonun gitti. Dusan Tadic haricinde sola atacağın adam kalmadı.

"İKİ TAKIMIN DA ŞANSLARI EŞİT"

Lincoln'ü ben 12 kişilik kadroda tutardım. Leonardo Bonucci'yi de Fenerbahçe'ye verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür eder, gönderirim.

İki takımın da şampiyonluk şansları eşit. Görünen tablo şu; RAMS Park'a kadar gidecek bu iş."