Rıdvan Dilmen, Jorge Jesus'u topa tuttu: "Arda Güler sana ders verir oyunculuğuyla!"

Rıdvan Dilmen Fenerbahçe Jorge Jesus
Rıdvan Dilmen, Jorge Jesus'u topa tuttu: "Arda Güler sana ders verir oyunculuğuyla!"

Fenerbahçe'nin efsane futbolcularından spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, 3-3 biten İstanbulspor maçının ardından yaptığı değerlendirmelerde, "Jesus hafta içi Arda Güler'e taktik verirken video paylaşıyor. O sana ders verir zaten oyunculuğuyla. Her oynattığında seni mahcup ediyor." ifadelerini kullandı.

Süper Lig'in 31. haftasında dün oynanan maçta lider Galatasaray, evinde Fatih Karagümrük ile 3-3 berabere kaldı.

Fenerbahçe ise bu akşam evinde İstanbulspor ile 3-3 berabere kalarak ezeli rakibi ile puan farkını 4'e indirme fırsatını tepti.

Karşılaşmanın ardından değerlendirmelerde bulunan Fenerbahçe'nin efsane futbolcularından TV8.5 yorumcusu Rıdvan Dilmen'in açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

"Fenerbahçe'nin bugün puan kaybedeceğini rüyamda görsem inanmazdım. Fatih Tekke'nin maç öncesi röportajına bakın. 'Mükemmel oynamanız ve rakibimizin kötü oynaması gerekiyor' demişti. Maç öncesi hanesine 0 yazmıştı Fatih Tekke hoca.

Fenerbahçe, evinde Giresunspor'dan 1 gol az yemiş. Nasıl şampiyon olacaksın? Jorge Jesus'un hiçbir mazereti yok bu tablo karşısında. Fenerbahçe'nin bu kadar gol yemeye hakkı yok. Fenerbahçeliler üzgündür tabii, ben de üzgünüm. Ancak ligde son 3 aydır en iyi futbolu oynayan takım Galatasaray, sonra da Beşiktaş."

"ARDA GÜLER SANA DERS VERİR!"

"Jesus hafta içi Arda Güler'e taktik verirken video paylaşıyor. Biz de yedik! O sana ders verir zaten oyunculuğuyla. Her oynadığı sürede seni mahcup ediyor. Arda'ya da sesleniyorum buradan; eğer Guardiola, Xavi gibi senin oyununa uygun hocaların yanına gitmeyeceksen 1 yıl daha Fenerbahçe'de kal. Gidebiliyorsan git Manchester City'e yeni Bernardo Silva ol.

Belki şımarıklık olarak algılanacak ama ben Lefter ağabeyi falan çok izleyemedim, yetenek olarak Türk futbolunun zirvesi; ben, Sergen Yalçın ve Arda Güler... İnsanları tribünlere çekerdik biz, Arda da öyle bir oyuncu. Allah sakatlık, bela vermesin."

"MAÇA GİTSEM, BELKİ BUGÜN BEN DE PROTESTO EDERDİM"

"Fenerbahçe'nin tarihinde böyle bir sezon var mıdır bilmiyorum. Kadıköy'de sürekli 3 gol ye, 4 gol ye. Bu ne böyle!

Bugüne kadar Jorge Jesus'a tribünlerden hiçbir tepki olmadı. Bir Fenerbahçeli'nin aynı sezonda Kadıköy'de Galatasaray'dan 3, Beşiktaş'tan 4 gol yediği bir sezon yaşamış mıdır? Bugün 80-90 bin kişilik stadyum olsa dolardı. Ne yapacaktı bu taraftar sana?

Bir eski futbolcu olarak maça gitsem, kimse yanlış anlamasın ama belki bugün ben de protesto ederdim. Normalde protestoya karşıyım. Taraftarın bu tepkisini anormal karşılamamalı kimse."

"OYUNCULAR SİSTEMİN KURBANI OLDULAR"

"Oyunculara kimse kızmasın, onlar bu sistemin kurbanı oldular. Bu işin birinci sorumlusu Jorge Jesus'tur, sonra da yönetimdir. Demiyor musunuz 'Hocam biz neden bu kadar gol yiyoruz' diye? Fenerbahçe taraftarı kadar sabırlısı yokmuş gerçekten. 8-9 senedir bekliyorlar.

Jesus, Samet'e de kötülük yapıyor. Kendisi aldırdı, 4 milyon euro civarında para verildi. Başka bir teknik direktör olsa Samet iş yapabilir ama Jesus'un sisteminde olmaz."

"GALATASARAY ŞAMPİYO..."

"Galatasaray için 'Şampiy..." diyordum. "Şampiyo..." artık N harfini de yarım yarım dahil ediyorum.

Bu söyleyeceklerim Başkan Ali Koç'u belki kızdıracak ama bir şeyleri değiştirmeye Jorge Jesus'tan başlaması gerektiğini düşünüyorum. Her zaman 'Kalabilir ama...' diyordum, hep bir 'ama' vardı. Değiştirmiyor adam kendini. Dokunulmazlığı mı var bunun? Şenol Güneş'in yanındaki gibi bir Bayram Bektaş bulamıyor musunuz, hocanın eksiklerini kapatacak?"

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Rıdvan Dilmen Jorge Jesus Arda Güler Fenerbahçe İstanbulspor maçı