Rıdvan Dilmen, Aziz Yıldırım'la yaptığı "Nihat Özdemir" görüşmesinin detayını açıkladı

Rıdvan Dilmen, Aziz Yıldırım'la yaptığı "Nihat Özdemir" görüşmesinin detayını açıkladı

Nihat Özdemir-Fenerbahçe gerilimi hakkında konuşan futbol yorumcusu Rıdvan Dilmen, Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım'ın bu gerilimle ilgili yorumlarını aktardı.

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF ) Başkanı Nihat Özdemir'in yaptığı şike çıkışı futbol camiasının bir numaralı gündemlerinden biri oldu.  Özdemir, "Şikenin üstesinden nasıl geleceksiniz?" sorusuna "Her ülkede olduğu gibi Türkiye'de de böyle bir olayı yaşadık. Hepimizin bildiği gibi o sezon. Biz 9 senedir herhangi bir şike olayına rastlamadık" yanıtı vermişti.

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, Özdemir'in açıklamasına tepki göstermişti.  Durum böyle iken gözler Aziz Yıldırım'a çevrildi. Fenerbahçe'nin eski başkanlarından Yıldırım'ın ne diyeceği merak konusu oldu. Rıdvan Dilmen, Aziz Yıldırım'la yaptığı telefon görüşmesinin detayını açıkladı.

Özdemir'e tepki gösteren Rıdvan Dilmen "Bugün Aziz Yıldırım'ı aradım. 'Yöneticilerimle, teknik ekibimle, futbolcularımızla, taraftarımızla, alnımızın akıyla kazandığımız bir şampiyonluk var. Çok merak edenler müzeye gitsinler, TFF sitesine girip baksınlar kim şampiyon diye' dedi.

Nihat Özdemir fenerbahçe Rıdvan Dilmen