Rıdvan Dilmen'den hakem Yasin Kol yorumu

Beşiktaş Alanyaspor
Rıdvan Dilmen'den hakem Yasin Kol yorumu

Spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, Süper Lig'in 2. haftasında oynanan Alanyaspor - Beşiktaş karşılaşmasını yöneten hakem Yasin Kol için, "Bitmiş maça Alanyaspor'u ortak etti." yorumunda bulundu.

TV8,5 ekranlarında yayınlanan Yüzde Yüz Futbol programında Alanyaspor - Beşiktaş karşılaşmasının ilk yarısını değerlendiren Rıdvan Dilmen şu ifadeleri kullandı:

"Maç ne olur bilmiyorum. Hakem Yasin Kol, 3-0 olmuş, bitmiş maça Alanyaspor'u ortak etti. Emrecan'ın kırmızı kartı yanlış. Emrecan'ın ilk sarı kartını yayıncı kuruluştan rica ediyorum göstersinler, o kart anlamsızdı. Alanyasporlu Fatih'in ikinci sarı karttan kırmızı kart görmesi gereken pozisyon vardı. Giden oyunda sarı kart gösterirsen adil olmalısın.  11'e 10 oynanan oyunda bazı pozisyonlar maçın kaderini etkiliyor."

"YASİN KOL DESTEKLİ VALERİEN İSMAİL'LE BEŞİKTAŞ İKİ PUAN KAYBETTİ"

Dilmen'in ikinci yarı yorumları ise şöyle:

Yasin Kol destekli Valerien İsmail'le Beşiktaş iki puan kaybetti. Kim oyunda kalsın desen Ghezzal ile N'Koudou'yu söylerdim.

Senin tek kontratak silahın N'Koudou, sana set oyunu oynatacak Ghezzal ve Salih, üçünü de çıkardı oyundan. Emrecan da bana göre saçma sapan bir sarı kart gördü.

Önce haksız sonra haklı sarı kartla Emrecan sistemi bozdu. Sonra hoca sistemi değişikliklerle oynattı. Ölü yaprak vuruşuyla Efekan golü attı. 80. dakikaya kadar Alanya tehdit etmedi.

Gedson çok faul alır, çok faul yapar. 4. değişikliği İsmael çok geç yaptı. Ben maç 3-1 olsa da söyleyecektim yanlış olan değişiklikler var.

Beşiktaş ikinci yarıdaki oyunuyla iki puanı hediye etti. Maça damga vuran iki kişi vardı Yasin Kol ve Valerien İsmael. Oyuncular iyi ama büyük takım oyuncusu olmak başka bir şey.

Büyük yıldız denilen oyuncular büyük yıldızlar değil. Şenol Güneş zamanında inanılmaz kadrolar görüyordum Beşiktaş'ta. Üç büyüklerin planlaması birbirinden bozuk. Trabzonspor ve Başakşehir'in planlaması doğru.

Hakem Yasin Kol Alanyaspor Beşiktaş maçının hakemi

Kaynak: Haber Global TV

Beşiktaş Rıdvan Dilmen Alanyaspor - Beşiktaş maçı rıdvan dilmen yorumları