Ricardo Rodriguez, Galatasaray'a mı geliyor?

Ricardo Rodriguez, Galatasaray'a mı geliyor?

Transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın Milan forması giyen Ricardo Rodriguez'i kadrosuna katmak istediği öne sürüldü. Oyuncunun menajerinden açıklama geldi.

Gündemdeki iddiaların sorulduğu Ricardo Rodriguez'in menajeri Gianluca de Domenico şunları söyledi:

"GALATASARAY'IN BRUGGE İLE OYNADIĞI MAÇI YERİNDE İZLEDİM"

Galatasaray'ın davetlisi olarak İstanbul'a geldiğini ve Brugge ile oynadığı maçını izlediğini söyleyen Domenico, "Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'nde nasıl oynadığını görmek istedim. Mükemmel bir stadı ve taraftarı var. Bunu görmek güzeldi. Üzüldüğüm bir şey var. O da Galatasaray'ın 1 puan alması. Galatasaray açısından iyi olmayan bir akşamdı. Onun dışındaki şeyler hoşuma gitti." ifadelerini kullandı.

"HAKAN ÇALHANOĞLU, RICARDO RODRIGUEZ'E REFERANS OLDU"

Ricardo Rodriguez'in Ocak ayında Türkiye'ye gelme olasılığı olduğunu söyleyen Domenico, "Türkiye'nin Galatasaray, Beşiktaş ve Fenerbahçe gibi büyük kulüpleri var. Elbette Ricardo'nun da Türkiye'ye karşı düşüncesi pozitif. Milan'da Hakan Çalhanoğlu, Rodriguez'e bu konuda referans oldu. Hakan ona, "Türkiye'deki büyük kulüplerde oynayabilirsin" dedi. Bu önemli. Ricardo, şu anda Milan'da istediği süreyi alamıyor. Türkiye'ye de sıcak bakıyor ve elbette Türkiye'deki büyük kulübe transferi ister." dedi.

"GALATASARAY'LA RODRIGUEZ İÇİN TEMASIMIZ OLMADI"

Galatasaray'ın Rodriguez için kendileriyle bir teması olmadığını söyleyen Domenico, "Her futbolcu Galatasaray'da oynamayı ister. Ama Galatasaray'ın benimle Rodriguez ile ilgili bir teması olmadı. Olursa değerlendireceğiz. Ocak ayında koşullar oluşursa elbette biz transfer görüşmesine açığız." diyerek sözlerini noktaladı

Radyospor

Ricardo Rodriguez Milan Galatasaray Ricardo Rodriguez Galatasaray Galatasaray transfer haberleri Galatasaray transfer listesi