Rekor transfer! Liverpool'da Darwin Nunez için bonuslarla birlikte 100 milyon Euro!

Liverpool İngiltere Premier Lig Transfer transfer haberleri
Rekor transfer! Liverpool'da Darwin Nunez için bonuslarla birlikte 100 milyon Euro!

Son dakika transfer haberi... Liverpool, uzun bir süredir görüşmelerde bulunduğu ve transfer listesinde olan Benficalı Darwin Nunez'i transfer ederek renklerine bağladı.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool, kadrosunu Darwin Nunez ile güçlendirdi.

Benfica, 25 milyon Euro bonuslar ile beraber yıldız futbolcunun 100 milyon Euro karşılığında Kırmızılar'a transfer olduğunu açıkladı.

22 yaşında olan futbolcu Liverpool tarihinin en pahalı transferi olarak tarihe geçmiş durumda. 2017/18 sezonunun devre arasında Southampton'tan 75 milyon Euro karşılığında transfer edilen Virgil Van Dijk, kulüp rekorunu kırmıştı.

liverpool benfica darwin nunez

NUNEZ'İN İSTATİSTİKLERİ

Bu sezon Benfica formasıyla 41 maçta görev yapan Nunez, 34 gol ve 4 asist kaydetti. Bu gollerin 26''sını ligde kaydeden 22 yaşındaki oyuncu, sezonu gol kralı olarak tamamlamıştı.

NUNEZ TRANSFERİNE JURGEN KLOPP YORUMU

Liverpool Teknik Direktörü Jurgen Klopp daha önce yaptığı açıklamada Nunez'le ilgili şunları söylemişti, "Fiziksel olarak çok güçlü, hızlı ve bitiriciliği çok iyi. Gol pozisyonlarının hepsinde sakin kalabiliyor. Eğer sağlıklı kalabilirse çok büyük bir kariyer onu bekliyor."

Daha önce James Milner'la sözleşme yenileyen Liverpool, ligin yeni ekibi Fulham'dan Fabio Carvalho'yu renklerine bağlamıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Liverpool Darwin Nunez transfer haberler son dakika Benfica İngiltere Premier Lig euro Jürgen Klopp