Real Sociedad Real Madrid maçı, Arda Güler ilk 11'de

Real Madrid İspanya La Liga Carlo Ancelotti Arda Güler
Real Sociedad Real Madrid maçı, Arda Güler ilk 11'de

Milli maç arası dönüşü Real Madrid deplasmanda Real Sociedad'la karşılaşacak. İlk 11 ise sıkıntılı. Çok sayıda sakat var. Arda Güler'in ilk 11'de oynamasına kesin gözüyle bakılıyor.

14 Eylül günü oynanacak Real Sociedad Real Madrid maçı öncesi Carlo Ancelotti'yi sakat futbolcuların durumu düşündürüyor. Bu maçın ardından Şampiyonlar Ligi'nde Stuttgart'la da karşılaşacak olan Real Madrid'in Sociedad maçı ilk 11'i merak ediliyor.

İspanyol basınına göre Carlo Ancelotti biraz da mecburiyetten kadroda önemli değişiklikler yapacak.

Kalede Courtois'nın yeri garanti görünüyor. Defansta Militao'nun sakatlanması nedeniyle Rüdiger'in yanında kimin oynayacağı en çok merak edilen konu. Alaba ve Vallejo'nun da sakat olması nedeniyle normalde Tchouameni'nin bu mevkide kullanılması beklenirdi. Ancak orta sahada da yeterince futbolcu yok. Bu yüzden Ancelotti'nin Dani Carvajal'ı stopere çekmesi, Lucas Vazquez'i ise sağ bekte oynatması bekleniyor.

Sol bek olarak ise sakat olan Mendy'nin yerinde Fran Garcia oynayacak.

Sakatlığının ciddi olmadığı belirtilen Tchouameni orta sahanın savunma yükünü çekecek. Yanında Fede Valverde ile Modric'in oynaması bekleniyor.

Carlo Ancelotti'nin hücum bölgesinde ise tam bir rotasyona gitmesi söz konusu. Sol açık olarak Brahim Diaz'ın sağ açık olarak ise Arda Güler'in oynaması bekleniyor. Forvette ise yine Kylian Mbappe görev yapacak.

Endrick ise ikinci yarıda süre bulacak. Olası sakatlıklar bu dizilişi de değiştirebilir.

İşte Real Madrid'in Real Sociedad karşısına çıkması beklenen 11:

Real Madrid: Courtois, Rüdiger, Carvajal, Lucas, Fran Garcia, Tchouameni, Modric, Valverde, Brahim Diaz, Arda Güler ve Kylian Mbappe.