Real Sociedad Arda Güler'i transfer edebilme ihtimalini sevdi!

Arda Güler Real Madrid Transfer
Real Sociedad Arda Güler'i transfer edebilme ihtimalini sevdi!
Fotoğraf: DepoPhotos

Real Sociedad'ın Avusturya maçının ardından Arda Güler'i takıma kazandırma umudu azaldı. Ancak İspanyol kulübü Arda Güler'i transfer edebilme ihtimalini sevdi ve son ana kadar Real Madrid'den bir haber beklemeye devam edecek.

Real Sociedad taraftarları Arda Güler'i çok istiyor. Kulüplerinden bir açıklama bekliyorlar.

11 Temmuz'da sezon öncesi hazırlıklarına başlayacak olan İspanyol kulübü Real Sociedad şu ana kadar transfer yapmadı.

Manchester City'den sol bek Sergio Gomez'le ilgileniliyor ancak oyuncu Olimpiyatlar'da İspanya milli takımında olacağında şu anda transferiyle ilgilenmiyor.

Kanat ve forvet arayışlarını da sürdüren Sociedad gözünü bir süredir Arda Güler'e dikmiş durumda.

Şu ana kadar yaptıkları tekliflere hayır yanıtı aldılar. Ancak yenilmeye doymayan pehlivan gibi umutlarını sürdürüyorlardı. Ta ki dünkü Avusturya Türkiye maçına kadar.

Ancelotti yönetiminde geçen sene pek fırsat bulamayan Arda Güler, son birkaç maçta oynayıp 6 gol atınca 'Ne oluyoruz' dedirtmişti. Aynı Arda, EURO 2024'te bu kez Türkiye milli takımı formasıyla iz bırakmaya devam ediyor. Avusturya maçında şu ana kadar ki en iyi performansını gösterdi. 19 yaşındaki oyuncu 'golü' kolay bir şey haline getirmek gibi inanılmaz bir yeteneğe sahip.

Arda Güler, 2024-25 sezonunda kesinlikle takımdan ayrılmak istemiyor. Ancelotti de sezon bitmeden oyuncunun kalacağını açıklamıştı. Real Sociedad EURO 2024'ten sonra Arda için yeniden teklif yapmaya hazırlanıyordu. Ancak Avusturya karşısında izledikleri Arda Güler'i elde edemeyeceklerine kanaat getirdiler. Yine de Real Madrid'in sezon öncesi hazırlıklarının ardından bir şeyler olabileceği umudunu uzaktan da olsa kaybetmemeye çalışıyorlar.