Real Madrid'in üstünde kara bulutlar dolaşıyor: Bir sakatlık daha

Real Madrid İspanya La Liga UEFA Şampiyonlar Ligi
Real Madrid'in üstünde kara bulutlar dolaşıyor: Bir sakatlık daha
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Bu sezon yıldız oyuncularının yaşadığı sakatlıklar nedeniyle rotasyon konusunda sıkıntı yaşayan Real Madrid'e bir kötü haber de kalecisi Kepa Arrizabalaga'dan geldi. İspanyol file bekçisinin 2 hafta sahalardan uzak kalacağı açıklandı.

İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid'in Braga'yla oynadığı UEFA Şampiyonlar Ligi maçı öncesi ısınırken sakatlanan Kepa Arrizabalaga'nın en az 2 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Real Madrid kulübünden yapılan açıklamaya göre kaleci Kepa Arrizabalaga'ya yapılan tetkikler sonucu futbolcunun sağ uyluğunda adduktor longus kasında sakatlık tespit edildi.

EN AZ 2 HAFTA YOK

Kepa'nın tedavisine başlanırken İspanyol basınına göre Real Madrid kalecisi en az 2 hafta boyunca sahalardan uzak kalacak. Kepa'nın Cadiz maçında takıma dönmesi bekleniyor. Onun yokluğunda kaleyi Ukraynalı kaleci Andriy Lunin koruyacak.

Kepa Arrizabalaga, Thibaut Courtois'nın sakatlanıp sezonu kapatması sonrası kiralanmıştı.

Real Madrid'de sakatlığı devam eden Dani Ceballos'un da milli aradan sonra takıma dönmesi bekleniyor. Tchouameni ise sezonun ilk yarısında görev yapamayacak. Arda Güler ise sakatlığı olmamasına rağmen kas kazanma antrenmanları nedeniyle takımdan ayrı çalışıyor.

REAL MADRID'DE SEZONU KAPATAN İSİMLER

Eflatun-beyazlılarda sezonu kapatan Thibaut Courtois'nın yanı sıra Eder Militao da aynı sakatlığı nedeniyle bu sezon görev yapamayacak.

Bu sezon sık sık sakatlıklarla boğuşan Real Madrid'de sezon içinde David Alaba, Dani Carvajal, Ferland Mendy, Antonio Rüdiger, Jude Bellingham, Eduardo Camavinga ve Vinicius Junior da çeşitli sürelerde farklı sakatlıklar nedeniyle takımdan uzak kalmıştı.

Kaynak: Haber Global TV