Real Madrid'in "sakatlık" çilesi bitmiyor! Son kurban Eder Militao!

Real Madrid Arda Güler
Real Madrid'in "sakatlık" çilesi bitmiyor! Son kurban Eder Militao!
DepoPhotos

İspanyol devi Real Madrid'de milli futbolcumuz Arda Güler ve Belçikalı kaleci Thibaut Courtois'nın ardından Brezilyalı defans oyuncusu Eder Militao'nun da sakatlandığı açıklandı.

İspanyol kulübünden, 2023-2024 sezonu ilk maçında dün Athletic Bilbao ile oynanan karşılaşmada sakatlanan Militao ile ilgili yapılan açıklamada, "Oyuncumuz Eder Militao'da yapılan tetkiklerin ardından sol dizinde ön çapraz bağda kopma tespit edildi. Oyuncu önümüzdeki günlerde ameliyat olacak." ifadeleri yer aldı. Militao'nun 9 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Geçen hafta antrenmanda sakatlanan Courtois'nın sol diz ön çapraz bağlarının koptuğu duyurulmuştu. Ameliyat edileceği belirtilen 31 yaşındaki kalecinin sezonu kapatma ihtimali bulunuyor.

Eflatun-beyazlıların ABD kampında da milli futbolcumuz Arda Güler'in sağ dizindeki menisküsünde lezyon tespit edilmiş ve geçtiğimiz günlerde genç futbolcunun ameliyat edilmesi yönünde karar çıkmıştı. Arda Güler'in ameliyat olması durumunda en az 6 en fazla 10 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Kaynak: AA

Real Madrid Eder Militao Thibaut Courtois Arda Güler