Real Madrid'in çılgın Arda Güler planı: Ne Mbappe ne Haaland ne de Osimhen!

Arda Güler Real Madrid
Real Madrid'in çılgın Arda Güler planı: Ne Mbappe ne Haaland ne de Osimhen!
Fotoğraf: DepoPhotos

Real Madrid Spor Yönetimi'nin yaptığı analizler Arda Güler'in kulübün yeni hücum gücü olabileceğini gösteriyor. Sırf bu yüzden Mbappe'de ısrar edilmedi. Real Madrid'den haber bekleyen birçok golcü isme yüz verilmedi.

Kısa zamanda kalitesi ve büyülü yeteneğiyle Carlo Ancelotti başta olmak üzere tüm Real Madrid teknik ekibini şaşırtan Arda Güler'in sakatlığının geçmesi için herkes sabırsızlıkla bekliyor.

İyileşir iyileşmez oynama fırsatı bulması beklenen Arda'nın hücuma çok katkı sağlayabilecek bir orta saha oyuncusu olduğundan kimsenin artık şüphesi yok.

Öyle ki Real Madrid, Benzema'nın gidişinin ardından 9 numara için sadece Joselu'yu transfer etti. Bellingham ve Arda'nın katkılarıyla yeni bir taktiğe geçiş yapan Ancelotti, Arda Güler bir hücum oyuncusu gibi kullanacak.

Real Madrid'e 48 saatte 42 teklif geldi

Real Madrid'in 9 numara transferi yapacağı beklentisinde olan menajerler son 48 saatte sürekli İspanyol devinin kapısını çalıyor.

Real Madrid'e kısa sürede 42 oyuncu teklif edildi. Hatta birçok golcünün transferlerini son ana kadar bekletmesinin arkasında olası bir Real Madrid transferinin yattığı düşüncesi hâkim. Kolo Muani'den Lukaku'ya Vlahovic'ten Osimhen'e kadar birçok isim ya son ana kadar direndi ya da takım değiştirmemeyi tercih etti. Mbappe ise yüksek maliyeti nedeniyle seneye bırakıldı.

Ancak 1 Ocak'ta sona erecek resmi yaz transfer döneminde son saniyeyi görene kadar beklemek gerekiyor. Çünkü bahsettiğimiz takım bir dünya devi olan Real Madrid.

Real Madrid'in kafasındaki plan ocak ayında Mbappe'nin kapısını çalıp yeni sezon için bonservissiz bu oyuncu kadrosuna katmak. Eğer Mbappe imza atmazsa Real, 175 milyon euro ödeyip Haaland'ı Manchester City'den koparmayı planlıyor.

Kaynak: Haber Global TV

Real Madrid Arda Güler transfer haberleri La Liga