Real Madrid'in Arda Güler şüphesi: Resmi açıklama bekleniyor

Arda Güler Real Madrid İspanya La Liga
Real Madrid'in Arda Güler şüphesi: Resmi açıklama bekleniyor
FOTOĞRAF: Real Madrid Resmi İnternet Sitesi

Real Madrid'de forma giyen milli futbolcumuz Arda Güler'in sahalara döneceği gün sabırsızlıkla beklenirken İspanyol basınında yer alan haberlerde 18 yaşındaki yıldızın Braga maçında oynama ihtimalinin daha fazla olduğu belirtildi.

İspanya La Liga ekiplerinden Real Madrid'de forma giyen milli futbolcumuz Arda Güler sakatlığını atlattı ve ilk maçına çıkmayı bekliyor ancak DefensaCentral'e göre Real Madrid bu konuda acele etmek istemiyor.

AS'a göre Arda Güler'in bu pazar Rayo Vallecano'ya karşı ilk maçına çıkması bekleniyor. Defensa Central ise kulüp yetkililerine dayandırdığı haberinde henüz kesin bir kararın olmadığını yazdı.

Cumartesi günü Real Madrid'in maç kadrosunun açıklanması bekleniyor. Tahmin edilen Arda Güler'in Rayo maçının kadrosunda olma yönünde. Ancak Defensa Central, Arda'nın Şampiyonlar Ligi'ndeki Braga maçında oynama ihtimalinin daha yüksek olduğunu iddia ediyor.

TARAFTARLAR SABIRSIZLANIYOR

Real Madrid taraftarları Arda'nın oynamasını sabırsızlıkla bekliyor ve beklentileri pazar günü Rayo maçı için.

Ancak Defensa Central kulübün adım adım ilerlemek istediğini ve oyuncunun sakatlığının tekrarından endişe ettiklerini yazdı. Haberde bu nedenle hafta sonunda Arda'nın iyileşme sürecinin tekrar değerlendirileceği ve kendisiyle bir görüşme yapılacağı belirtildi. Karar ise bu görüşmeden sonra verilecek.

CARLO ANCELOTTI'NİN GÖZ BEBEĞİ

Arda'nın kademeli olarak takıma katılımı bekleniyor. Rayo maçında kadroda yer alırsa son dakikalarda oyuna girmesi bekleniyor. Aşırı yüklenme yerine bu yöntemin kullanılacağı belirtilirken takımla birlikte normal çalışmalarını ise sürdürecek.

Carlo Ancelotti'nin en sevdiği oyunculardan biri haline gelen Arda Güler, onun yıldız bir futbolcu olacağına inanıyor ancak onun fiziksel gelişimini de göz ardı etmiyor.

Arda formunu korumayı, kas kütlesi ve güç kazanmayı sürdürürse hem orta sahada hem de sağ kanatta Real Madrid'e önemli bir değer katabilir.

Kaynak: Haber Global TV