Real Madrid'in Alman yıldızı Toni Kroos'tan Arda Güler açıklaması... Yere göğe sığdıramadı

Arda Güler Real Madrid İspanya La Liga
Real Madrid'in Alman yıldızı Toni Kroos'tan Arda Güler açıklaması... Yere göğe sığdıramadı

Real Madrid'de kazandığı başarılarla kulüp efsanelerinden birisi haline gelen Toni Kroos, milli oyuncumuz Arda Güler hakkındaki düşüncelerini paylaştı. Kroos, Arda Güler'in çok doğru bir transfer olduğunu ve Eflatun-beyazlıların gelecekte önemli isimlerinden birisi olacağını söyledi.

Aslında bu sezon Real Madrid'de olması beklenmiyordu. Futbolu bırakması da söz konusuydu. Ancak Real Madrid onu sözleşmesini 1 yıl daha uzatmaya ikna etti.

Alman futbolcu Toni Kroos'tan söz ediyoruz. Ayrılmadan önce Casemiro ve Modric'le birlikte efsaneleşen Real Madrid orta sahasının bir parçası olan Kroos'un sözleşme uzatmasının bir nedeni de muhtemelen Bellingham ve Arda Güler'e bir şeyler öğretebilmekti.

Camavinga ve Valverde gibi isimler Modric ve Kroos'tan çok şey öğrendi ve bu yıl takımın önemli yıldızları olacak. Henüz bekleneni veremese de Thcouameni de listede.

Görünen o ki Arda Güler için de aynı plan uygulamada.

Son anda fikir değiştirmezlerse Modric ve Kroos bu sezon sonu İspanya La Liga ekibi Real Madrid'le yollarını ayıracak ve orta saha tamamen Camavinga, Bellingham, Tchouameni, Arda Güler gibi isimlere kalacak.

Toni Kroos takıma son katılan isim olan Arda Güler'den bahsetti. Genç yaşına rağmen Arda, takımdaki büyük yıldızların dikkatini şimdiden çekti. Kroos, Arda Güler için güzel sözler söyledi.

İşte Toni Kroos'un Arda Güler'le ilgili o sözleri:

"Arda Güler, gelecek için çok iyi ve akıllı bir transfer."

Madrid Xtra Podcast'e konuşan Kroos kardeşi Felix ile sohbet şeklindeki kayıtta "Arda ile ilgili ilk izlenimim onun büyük bir yetenek olduğu ve çok iyi bir sol ayağı olduğu yönünde. Sol ayağıyla harika bir şutu var ve teknik olarak olağanüstü" ifadelerini de kullandı.

Kroos ayrıca Arda'nın öğrenme isteğine ve tevazusuna da gönderme yaparak "'Bunu nasıl yapıyorsun, o pası nasıl verdin?' diye bana soruyor, öğrenmek istiyor" dedi.

Arda'dan çok bekleyen Kroos "Ama bunun için adım atması gerek. Büyümesi ve ilerlemesi için ona yer verilmeli. Halen cevabını bulmayan sorular var 'Fizikse olarak ne kadar güçlü', 'Aksiliklerle nasıl başa çıkıyor', 'Sakatlanmaya ne kadar yatkın?', 'Real Madrid gibi bir kulüpteki baskıyı kaldırabilecek mi' Tüm bu sorular yanıtlanmadı henüz. O yüzden Arda Güler'den şimdiki zamanda bahsediyorum ama bence Arda'nın özel bir futbol yeteneği var" diyerek sözlerini bitirdi.

Kaynak: Haber Global TV

Arda Güler Arda Güler Transfer Haberleri Arda Güler Transfer Arda Güler Real Madrid Arda güler madrid Arda Güler Ancelotti Carlo Ancelotti Toni Kroos