Real Madrid'i kızdıran Türk gazeteci: Arda Güler'in sakatlıklarından kulübü sorumlu tuttu

Haberglobal.com.tr
Real Madrid Arda Güler Carlo Ancelotti
Real Madrid'i kızdıran Türk gazeteci: Arda Güler'in sakatlıklarından kulübü sorumlu tuttu

Bir Türk gazetecinin Relevo'ya verdiği röportajda Arda Güler'in peş peşe sakatlıklarıyla ilgili olarak Real Madrid'i sorumlu tutması İspanyol kulübünde hoş karşılanmadı.

Büyük beklentilerin olduğu Arda Güler, Real Madrid'in ABD kampında sakatlandıktan sonra 2 kez daha farklı nedenlerle sakatlanınca ocak 2024'e kadar forma giyememişti.

Artık bir sağlık sorunu kalmasa da kaçırılan 6 ay nedeniyle rekabette geriye düşen milli futbolcumuz ne yapsa Ancelotti tarafından oynatılmıyor.

Her defasında Arda'nın yaşına dikkat çeken İtalyan hoca daha önünde yılları var diyerek Arda'yı rotasyonda hep en sonda bırakıyor.

Relevo'ya konuşan bir Türk gazetecisi Arda'nın sakatlığından Real Madrid'i sorumlu tuttu. İspanyol ekibinde uygulanan antrenman yöntemlerinin Arda'nın sakatlanmasına zemin hazırladığını söyledi.

Brentford'a transfer olan Yunus Emre Konak'ın da birkaç hafta antrenmanın ardından sakatlandığını hatırlatan gazeteci Türkiye'deki antrenmanlarla Avrupa'daki antrenmanlar arasında farklar olduğunu ve bu durumun Arda'ya zarar verdiğini söyledi.

Real Madrid ise bu açıklamalardan rahatsız oldu.

Arda Güler yerine Dani Ceballos'u tercih etse de Ancelotti, Arda Güler'in ara transferde başka bir takıma gitmesine de izin vermedi. Bunda Real Madrid yönetiminin ve Arda Güler'in oynama ısrarının da etkisi var.