Real Madrid'e Arda Güler'den güzel, Valverde'den kötü haber

Real Madrid Arda Güler İspanya La Liga
Real Madrid'e Arda Güler'den güzel, Valverde'den kötü haber
Real Madrid

İspanya La Liga'nın 12. haftasında sahasında Rayo Vallecano ile karşılaşacak olan Real Madrid'de sakatlığını atlatan milli futbolcu Arda Güler takımla çalışmalarını sürdürürken, Uruguaylı orta saha oyuncusu Fede Valverde ise sakatlığı sebebiyle antrenmanlara çıkamadı.

La Liga'nın 12. haftasında Santiago Bernabeu'da Rayo Vallecano'yu ağırlamaya hazırlanan Real Madrid müsabakanın hazırlıklarına devam etti.

Pazar günü Rayo Vallecano ile karşılaşacak olan Real Madrid, Valdebebas'ta hazırlıklarını sürdürdü.

Sakatlıklardan bu sezon çok çeken Real Madrid'e bir kötü haber de Fede Valverde'den geldi. Uruguaylı futbolcu sakatlığı nedeniyle takımla birlikte antrenmanlara çıkamadı, tesislerin içinde çalıştı.

Yine sakatlıkları bulunan Mendy ve Ceballos hem salonda hem de sahada takımdan ayrı çalışmalarını sürdürdü.

Arda Güler ise antrenmanın bir bölümünde takımla birlikte çalıştı. Henüz Real Madrid'le maça çıkamayan milli futbolcunun iyileşme sürecinin devam ettiği belirtildi.

Daha sonra oyuncular spor salonuna geçerek kuvvet antrenmanı yaparken kaleciler ise özel antrenman yaptı.

Takım çalışmalarını top dolaştırma, pres, taktik çalışma ve sonrasında dar alanda maç oynayarak tamamladı.

Arda Güler Real Madrid

RODRYGO'DAN 5 YILLIK İMZA

İspanyol devi Real Madrid, Vinicius Junior'dan sonra bir başka genç oyuncusu Rodrygo'nun da sözleşmesini uzattı.

Eflatun-beyazlılardan yapılan açıklamada, Rodrygo'nun 2025'te sona erecek olan sözleşmesinin 30 Haziran 2028'e kadar uzatıldığı açıklandı.

2019 yazında 45 milyon Euro karşılığında Santos'tan transfer edilen Rodrygo'nun piyasa değeri 100 milyon Euro olarak gösteriliyor.

Real Madrid'de 5. sezonunu geçiren 22 yaşındaki sağ kanat oyuncusu, bugüne dek forma giydiği 179 maçta 39 gol - 33 asistlik performans sergiledi.

Real Madrid yarın antrenmanlara devam edecek. Cumartesi günkü antrenmanın ardından ise Rayo Vallecano maçı geniş kadrosu açıklanacak.

Kaynak: Haber Global TV