Real Madrid'den Arda Güler için 'bekleme' kararı

Arda Güler Real Madrid
Real Madrid'den Arda Güler için 'bekleme' kararı

Real Madrid'de forma giyen milli futbolcumuz Arda Güler'in iyileşme sürecinin hızla devam ettiği fakat İspanyol kulübünün genç yıldıza forma şansı vermek için tamamıyla iyileşmesini bekleyeceği ifade edildi.

Ameliyatının ardından iyileşmesi hızlanan Arda Güler'in milli aranın ardından antrenmanlara katılması ve Atletico Madrid maçına yetişmesi bekleniyordu.

Ancak Real Madrid, Arda Güler konusunda acele etmeme kararı aldı.

Geldiği ilk günden itibaren Real Madrid taraftarının beğenisini kazanan ancak ameliyatının ardından arka planda kalan Arda Güler'in Valdebabas'taki çalışmaları sürüyor.

Türk futbolunun umut vadeden yeteneği Arda Güler'den harika haberler geliyor. Sağlık durumuyla ilgili son raporlar onu heyecanla bekleyen Real Madrid fanlarını heyecanlandırdı.

Ancak İspanyol basınında yer alan haberlere göre Real Madrid'in acelesi yok.

SB Nation'dan Lucas Navarrete için bir süre daha bekleneceğini yazdı.

Navarrete, "Arda Güler iyileşme sürecinde istikrarlı bir ilerleme kaydetti ama Real Madrid son derece temkinli olmayı sürdürüyor. Kulüp kaynaklarından edindiğim bilgiye göre bu milli aradan sonra değil bir sonraki milli aradan sonra yani 8 Ekim gibi takıma dönecek" diye yazdı.

Real Madrid yönetiminin oyuncunun hızlı iyileşmesinden memnun olduğunu ancak ondan yüzde 50 değil tam performans istediğini belirten Navarrete, "Çimlere döndüğünde tam performansıyla dönmesi için beklenecek" dedi.

Kaynak: Haber Global TV

Arda Güler Arda Güler Real Madrid Arda güler madrid Arda Güler Ancelotti Carlo Ancelotti arda güler haberleri Arda Güler Sakatlık Real Madrid Real Madrid Haberleri