Real Madrid'deki sakatlıkların nedeni FIFA virüsü değil, "Suçluyu dışarıda değil evde arayın!"

Real Madrid futbol
Real Madrid'deki sakatlıkların nedeni FIFA virüsü değil, "Suçluyu dışarıda değil evde arayın!"
Fotoğraf: Depo Photos

Barcelona'ya yakınlığıyla bilinen Mundo Deportivo gazetesinde Real Madrid ve FIFA virüsüyle ilgili yayınlanan bir makale dikkat çekti.


Manuel Bruna imzasıyla yayınlanan köşe yazısında İspanyol devinin FIFA virüsünden şikayet etitği hatırlatıldı.

"Peki bu doğru mu?" sorusunu soran Bruna, "Parça parça gidelim" diyerek şunları yazdı:

"Milli takım arasından önce Bellingham, Alaba, Camavinga ve Ceballos'un sakatlıkları vardı. Vallejo da bunlara dahil.

Fransa Milli Takımı'na giden Mendy ve Tchouameni'nin sakatlık haberi geldiğinde bu iki oyuncunun FIFA virüsünden etkilenenler arasında sayıldığını gördük. Ancak durum böyle değildi. Fransa'daki doktorlar bu oyuncuların sakat olduğunu zaten biliyordu. Yani kampa gelmeden önce sakattılar. Real Madrid de Fransa milli takımını bilgilendirmişti. İki oyuncu kontrol ettiler ve oyuncuların sakat olduğunu doğrulayıp hiç antrenmana çıkmadan Madrid'e dönmelerini sağladılar. Yani bu iki oyuncu Real Madrid'deyken sakatlandılar, milli takımlarında değil.

Şu anda Real Madrid'de milli takım kampında sakatlanan tek oyuncu Militao. Arda Güler için bir panik yaşandı, ancak onun da hafif olduğu belirtiliyor.

Özetle Real Madrid'in sakatlıklarının Militao dışında hiçbirinin FIFA virüsüyle ilgisi yok. Real Madrid'in gerçeği budur. Belki de bu sakatlıkların nedenlerini dışarıda değil evlerinde aramalılar."