Real Madrid'de sürpriz gelişme... Yıldız futbolcu sakatlandı, Arda Güler Sevilla maçı kadrosuna alınabilir

Arda Güler Real Madrid
Real Madrid'de sürpriz gelişme... Yıldız futbolcu sakatlandı, Arda Güler Sevilla maçı kadrosuna alınabilir

Son dakika haberine göre Real Madrid'de Dani Ceballos'un bugünkü antremanda da yer almaması üzerine Arda Güler'in Sevilla maçı için kadroya alınma ihtimali doğdu.

İspanyol medyasında son birkaç gündür, hazır olmasına rağmen Arda Güler'in kasım ayına kadar oynatılmayacağı yönünde haberler yer alıyordu. Buna dayanarak da Milli futbolcunun cumartesi günü oynanacak Sevilla maçının kadrosuna alınması beklenmiyordu.

Ancak orta saha oyuncusu Dani Ceballos'un sakatlandığı haberi geldi. Genç futbolcu sakatlığı nedeniyle antrenmanda yer alamadı. Milli takımdan gelen oyuncuların da yeterince antrenman yapmaması nedeniyle Arda Güler'in oynamasa bile en azından maçın kadrosuna alınma ihtimali olabileceği konuşuluyor.

Daha önce Arda Güler'in kadroya alınmayacağı haberini duyuran As gazetesi bu kez Ceballos'un sakatlığı nedeniyle Arda Güler için kadroya alınma ihtimali doğduğunu yazdı.

Bu yokluk durumunda Ancelotti'nin sürpriz yapıp Arda'yı kadroya alma ihtimali olduğunu yazan gazetede oyuncun bir haftadır sorunsuz biçimde çalıştığına dikkat çekti.

As, oynatılmasa bile Arda Güler'in kadroya alınmasının oyuncuya moral vereceğini yazdı.

Sakatlanan Ceballos ise şu ana kadar gelen tüm fırsatları tepti. Toplamda 73 dakika forma giyebilen oyuncunun Sevilla maçı kadrosunda yer alma ihtimali yok görünüyor.

Kaynak: Haber Global TV

Real Madrid Sevilla Arda Güler La Liga