Real Madrid'de büyük hayal kırıklığı: Bekleneni veremedi! Her an takımdan gönderilebilir

Haber Merkezi
Real Madrid futbol İspanya La Liga
Real Madrid'de büyük hayal kırıklığı: Bekleneni veremedi! Her an takımdan gönderilebilir
Fotoğraf: DepoPhotos

Real Madrid'de bugün sona erecek ABD hazırlık kampında önce çıkan 3 oyuncu Arda Güler, Endrick ve genç Joan oldu. Bir oyuncu ise hayal kırıklığı yarattı.

La Fabrica'dan çıkan Joan umut verirken Arda Güler kalitesi ve hiyerarşideki sıçramasıyla dikkat çekti. Endrick ise yeni olmasıyla öne çıktı.

Ancak takımda bir isim var ki hayal kırıklığı yarattı. Mendy'nin yokluğunda sol bekte yer alan Fran Garcia kendisine verilen fırsatı kullanamadı. Sol koridordaki bu altın fırsatı ellerinden kayıp gitti ve taraftarları ve futbolseverleri ikna edemedi.

Asılnda tatildeyken fiziksel durumunu takdire şayan bir hale getirmişti. Fakat hazırlık maçlarındaki performansı damaklarda pek hoş bir tat bırakmadı.

Geçen sezonki en önemli eksikleri defansif okuma ve ilk kontrol eksikliğiydi. Her iki sorunun da devam ettiği görüldü.

Real Madrid'in diğer sol bek Ferland Mendy ile sözleşme yenilemeyi planladığı ve ayrıca bu mevkiye Alphonso Davies'i de transfer etmek istediği biliniyor. Ancak Bayern Münih 50 milyon euro'dan aşağı inmediği için bu transfer gerçekleşmedi.

Ancak Fran Garcia'nın bu performansının ardından Real Madrid fikrini değiştirebilir ve Alphonso ya da başka bir sağ bek arayışına girebilir.

Fran Garcia ise parladığı Rayo Vallecano'ya ya da Iraola'nın Bournemouth'una satılabilir.