Real Madrid'de Arda Güler ve Brahim Diaz'a gün doğdu

Real Madrid Atletico Madrid İspanya La Liga Arda Güler Carlo Ancelotti
Real Madrid'de Arda Güler ve Brahim Diaz'a gün doğdu
FOTOĞRAF: AA

Real Madrid'in Atletico Madrid derbisinde aldığı 3-1'lik mağlubiyetin ardından teknik direktör Carlo Ancelotti'nin oyun sisteminde birtakım değişikliklere gidebileceği ve bu durumun Arda Güler ve Brahim Diaz için büyük bir fırsat olabileceği belirtildi.

Real Madrid'in Atletico Madrid karşısındaki kötü futbolu ve aldığı mağlubiyet İspanyol basınının gündeminde. Gazeteler Ancelotti'nin Brahim ve Arda Güler'i takıma monte etmesi için bir fırsat doğduğunu düşünüyor.

Mundo Deportivo'da Mario Calderon imzasıyla yayınlanan haberde derbi maçta alınan mağlubiyetle yaşanan krizin bir fırsatı ortaya çıkardığı belirtildi.

Real Madrid'de Brahim Diaz ve Arda Güler'in önümüzdeki günlerde ilk 11'e dahil edilebileceğinin belirtildiği haberde Ancelotti'nin 4-3-3 sistemine dönmeye karar vermesi halinde bu iki futbolcunun öne çıkacağı vurgulandı.

Atletico maçında oyuna girdikten sonra Real Madrid hücumlarına hareket getiren Brahim Diaz'ın kanatta şans bulabileceğine dikkat çekilirken oyuncunun şu ana kadar 5 maçta toplam 46 dakika süre aldığı ve bir şansı hakettiği anlatıldı.

Arda Güler'in ise hem kanatta hem de ortada varlık gösterebilen bir oyuncu olduğunu dikkat çekilirken sezon öncesi antrenmanlarda gösterdiği kalitesi ve başarılı son paslarının ona ilk 11'in yolunu açabileceği belirtildi.

Kaynak: Haber Global TV

Arda Güler Arda Güler Real Madrid Arda güler madrid Arda Güler Ancelotti Carlo Ancelotti arda güler haberleri Real Madrid İspanya La Liga Brahim Diaz