Real Madrid'de Arda Güler, Bellingham ve Vinicius Jr.'ın durumları kesinleşti

Real Madrid Arda Güler İspanya La Liga Atletico Madrid

Atletico Madrid derbisine hazırlanan Real Madrid'in maç öncesi son antrenmanına Arda Güler, Vinicius Jr. ve Jude Bellingham da katıldı.

Peş peşe sakatlıklarla boğuşan Real Madrid'e bu kez de arka arkaya güzel haberler geliyor.

25 Ağustos'tan bu yana sahalardan uzak kalan Vinicius Jr., yaklaşık 1 ayın ardından bugünkü antrenmanda da yer aldı. Ancak sakatlığın tekrar nüksetmemesi için ritimli ve kademeli olarak çalıştırıldı. Yapılan yorumlara göre şu anki durumuyla Atletico Madrid karşısında forma giymesi beklenmiyor.

Mide sorunları yaşayan Jude Bellingham, cuma günkü antrenmanda yer almamıştı. Ancak İngiliz oyuncu bugünkü antrenmanda takımla birlikte çalıştı. Bellingham'ın Madrid derbisinde ilk 11'de yer alması bekleniyor.

Arda Güler'in dönüşü ise beklenenden daha hızlı oldu. Menisküs sorunu ve peşinden gelen ameliyatın ardından uzun süredir rehabilitasyonda olan milli oyuncu arka arkaya ikinci antrenmanda da sahadaydı. Ancak Real Madrid Arda için sabırlı davranmaya devam edecek. Nitekim antrenmanın sadece bir bölümünde takımla çalıştı. Sakatlığın tekrar nüksetmemesi için bir süre daha maça çıkartılmaması bekleniyor.

Öte yandan Carvajal ise bugünkü antrenmanda da yer alamadı ve Atletico maçında olmayacağı kesinleşti. Militao ve Courtois ise zaten sezonu kapatmıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Arda Güler Real Madrid Vinicius Jr Jude Bellingham Atletico Madrid Real Madrid maçı La Liga İspanya