Real Madrid traktör motoru kullanan bir Ferrari!

Real Madrid Carlo Ancelotti Arda Güler İspanya La Liga
Real Madrid traktör motoru kullanan bir Ferrari!
Reuters

Real Madrid'in Valladolid karşısında 3-0'lık net galibiyetine rağmen oyunu hayal kırıklığı yaratmaya devam ediyor.

Santiago Bernabeu'ya gelen taraftarlar maç izlemeyi umuyordu, ancak özellikle ilk yarıda boğa güreşi seyrettiler.

Mbappe ilk kez Real Madrid'in kalesinde sahaya çıkarken Bellingham'ın yokluğunda Arda Güler ilk 11'deydi.

Ancak sahada futbol yoktu. Rakip kaleye yaslandı, Real Madrid açamadı. Kroos sonrası dönemin Real Madrid'i baştan çıkarma kapasitesi olmayan bir takım gibi oynamaya devam ediyor.

Oyuncular birbirlerine pas verip duruyor, herkes sola kayıyor, tribünlerden uğultular yükseliyor. Dakikalar geçtikçe endişe artıyor.

Vinicius ve Mbappe sürekli birbirlerinin yoluna çıkarken Rodrygo kendi kendine takılıyor. Orta saha başka bir dünyada yaşıyor. Tchouameni fizik açısında önemli bir oyunca ancak futbol açısından durum öyle değil. Real Madrid Ferrari'yse, Tchouameni ise bu araca takılmış bir traktör motoru. Oyunu hızlandıramıyor.

İkinci yarıda takım biraz canlandı, Arda Güler kaleye daha fazla yaklaştı, Fran Garcia içe kaçmak yerine kanatta kaldı, Vinicius ise kanattan daha içe girdi ve pozisyonlar gelmeye başladı.

Sonra Arda dokundu, Vinicius bastı ve Valverde biraz da şansın yardımıyla golü attı. Sonra koştuğu Ancelotti ona "Ben sana söylemiştim" dedi.

Sonrasında Valladolid Real Madrid kalesini yoklamaya başladı, bulunan boşlukları Arda Güler ve Vinicius doldurdu. Ancak ikinci gol gelmedi. Ta ki oyuncu değişikliklerine kadar. Sonrasında Modric, Brahim, Endrick ve Ceballos oyuna dahil oldu, ikinci ve üçüncü gol geldi.