Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'den Luka Modric'i şaşırtan teklif

Real Madrid Carlo Ancelotti İspanya La Liga
Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti'den Luka Modric'i şaşırtan teklif
FOTOĞRAF: AA

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, bu sezon yeterince süre alamadığı için mutsuz olduğu belirtilen deneyimli Hırvat futbolcu Luka Modric'e sürpriz bir teklifte bulundu.

İspanya La Liga ekibi Real Madrid'de 12 yıldır forma giyen ve kazandığı başarılarla kulübün efsanevi isimlerinden biri haline gelen Luka Modric'in geleceği tartışma konusu olmaya devam ediyor.

İlk 11'in vazgeçilmez isimlerinden birisi olan Hırvat yıldız bu sezon takımda süre almakta zorlanmaya başladı. Tecrübeli futbolcunun yeterince süre alamamaktan dolayı mutlu olmadığı bildirildi.

The Athletic'te yer alan habere göre; Carlo Ancelotti, Luka Modric'e sezon sonunda teknik ekibe katılması yönünde bir teklifte bulundu.

Luka Modric'in bu tekliften memnuniyet duyduğu fakat öneriyi geri çevirdiği bildirildi.

38 yaşındaki futbolcuya yapılan teknik ekibe katılmasına yönelik teklifin sezon sonuna kadar geçerli olacağı belirtildi.

Luka Modric'in eflatun-beyazlı kulüple olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek. 2024'ün Hırvat yıldızın kulüpteki son sezonu olması beklense de henüz net bir karar verilmiş değil.

Modric'in Real Madrid'de iyi bir sezon geçirmek istediği ve EURO 2024'ün ardından kariyeriyle ilgili net bir karara varacağı ifade edildi.

Luka Modric sezon başında Suudi Arabistan kulüplerinden gelen astronomik teklifleri takımda kalmak istediği gerekçesiyle geri çevirmişti.

Luka Modric bu sezon Real Madrid formasıyla tüm kulvarlarda toplamda 28 karşılaşmada sahaya çıkarken 1 gol - 6 asistlik performans ortaya koydu.