Real Madrid Manchester United'ı rahat geçti, Arda Güler riske edilmedi

Real Madrid FC Barcelona Manchester United Arda Güler
Real Madrid Manchester United'ı rahat geçti, Arda Güler riske edilmedi
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Arda Güler'in de formasını giydiği Real Madrid, ABD'de katıldığı hazırlık turnuvasında yoluna hız kesmeden devam ediyor. Eflatun-beyazlılar, Milan'ın ardından Manchester United'ı da mağlup etmeyi başardı.

Milli futbolcumuz Arda Güler'in de formasını giydiği Real Madrid, yeni sezon hazırlıklarını Amerika'da düzenlediği kamp çalışmalarıyla sürdürüyor.

Eflatun-beyazlılar, Avrupa'nın dev kulüplerinin katıldığı hazırlık turnuvasında İngiltere Premier Lig'in köklü kulüplerinden Manchester United'la karşılaştı.

ABD'nin Houston eyaletindeki NRG Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada Real Madrid, rakibini 6. dakikada yeni transfer Jude Bellingham ve 89. dakikada bir başka yeni isim olan Joselu'nun röveşata golüyle 2-0 mağlup etmeyi başardı.

Madrid temsilcisinde hafif sakatlığı bulunan Arda Güler, bu karşılaşmada riske edilmedi.

Real Madrid taraftarları, karşılaşma öncesinde Arda Güler'e yoğun ilgi gösterdi. 

İspanyol devi, turnuvadaki ilk maçında da Milan'ı 3-2'lik skorla mağlup etmişti. Real Madrid turnuvadaki 3. maçında 30 Temmuz'da ezeli rakibi FC Barcelona ile kozlarını paylaşacak.

Kaynak: Haber Global TV

Real Madrid Manchester United' Real Madrid Haberleri Arda Güler arda güler haberleri Arda Güler Real Madrid İspanya La Liga