Real Madrid efsanesi Guti'den flaş iddia: Real Madrid vazgeçti, başka bir yıldızı transfer edecek!

Real Madrid Transfer
Real Madrid efsanesi Guti'den flaş iddia: Real Madrid vazgeçti, başka bir yıldızı transfer edecek!
FOTOĞRAF: Guti Resmi Instagram Hesabı

Real Madrid'in efsanevi isimleri arasında yer alan İspanyol eski futbolcu Guti Hernandez, Madrid ekibinin anlaşmaya vardığı iddia edilen Alphonso Davies'in transferinden vazgeçtiğini ileri sürdü.

Bir dönem Beşiktaş formasını da giyen Guti, İspanya'da yayınlanan El Chiringuito programında flaş bir iddiada bulundu.

Eski İspanyol futbolcu Guti, Real Madrid'in bir süredir imza attıracağı iddia edilen dünyaca ünlü futbolcunun yerine o parayı başka bir oyuncuya yatıracağını öne sürdü.

Bahsettiğimiz isim Mbappe değil, Alphonso Davies. Bir süredir sağ bek arayışlarını sürdüren Real Madrid'in gözünü Bayern Münih'le sözleşmesi sezon sonunda bitecek Alphonso Davies'e diktiği söyleniyordu.

Kanadalı futbolcunun, Bayern Münih'ten sözleşme yenilemek için 13 milyon euro istediği, Alman ekibinin ise bu talebe yaklaşamadığı biliniyor.

İspanyol basını bir süredir Real Madrid'in Alphonso ile önceden anlaştığını ve bu oyuncunun sezon sonunda La Liga devine katılacağını gündeme taşıyordu.

Ancak Guti, El Chiringuito programında yaptığı açıklamada, Kanadalı oyuncunun istediği parayı Real Madrid'in başka bir oyuncuyla sözleşme imzalamak için kullanmayı planladığını iddia etti.

Guti isim vermekten kaçında ancak transfer edilmesi planlanan bu oyuncunun 32 yaşındaki Dani Carvajal ile rekabet edebilecek tecrübeli bir sağ bek olduğunu öne sürdü.