Real Madrid 10 yıllık serisini genç yıldız için bozacak mı?

Real Madrid Transfer
Real Madrid 10 yıllık serisini genç yıldız için bozacak mı?
FOTOĞRAF: Depophotos

Real Madrid, River Plate'te gösterdiği performansla bir anda parlayan ve dev takımların radarına giren Franco Mastantuono için harekete geçti. Madrid ekibi, transferi bitirmesi halinde 10 yıl aranın ardından kadrosunda ilk kez bir Arjantinli isme yer vermiş olacak.

Son yıllarda genç yıldız adaylarını kadrosuna katarak geleceğe yönelik attığı adımlarla dikkat çeken Real Madrid, bir transferi daha bitirmek istiyor.

Eflatun-beyazlılar, Arjantin'in köklü ekiplerinden River Plate'te forma giyen ve gösterdiği performansla tüm dikkatleri üzerine çeken Franco Mastantuono'yu radarına aldı.

İspanyol basınından Marca'da yer alan habere göre; Real Madrid, Franco Mastantuono için harekete geçti.

45 MİLYON EURO SERBEST KALMA MADDESİ VAR

16 yaşındaki genç oyuncunun sözleşmesinde 45 milyon euro'luk serbest kalma maddesi bulunuyor. Arjantinli futbolcuyla ilgilenen kulüpler arasında Manchester City ve PSG de yer alıyor.

10 numara mevkisinde oynayan futbolcu bu sezon çıktığı 10 karşılaşmada 361 dakika sahada kalırken 1 gol kaydetti.

Real Madrid daha önce de Vinicius Junior, Rodrygo, Endrick gibi genç yıldız adaylarını 18 yaşına basmadan kadrosuna katmıştı.

SON ARJANTİNLİ İSİM ANGEL DI MARİA

Real Madrid forması giyen son Arjantinli futbolcu 2014 yılında kulüpten ayrılan Angel Di Maria olmuştu.

Madrid ekibinin kadrosunda Arjantin asıllı İspanyol futbolcu Nico Paz yer alsa da genç isim İspanya'ya bağlı Kanarya Adaları'nda doğan bir isim olmasından dolayı İspanyol olarak görülüyor.