Real Betis, Arda Güler'i kiralamak için pusuda!

Arda Güler Fenerbahçe Transfer transfer haberleri
Real Betis, Arda Güler'i kiralamak için pusuda!

Barcelona'nın kadrosuna katmak için teklif yaptığı Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler transferinin gerçekleşmesi durumunda, Real Betis'in Barça'ya oyuncuyu kiralamak için teklif yapacağı iddia edildi. 

Fenerbahçe'nin genç yıldızı Arda Güler'in Barcelona'ya olası transferiyle ilgili yeni bir iddia daha ortaya atıldı. Arda'nın Barcelona'ya transferinin gerçekleşmesi halinde Real Betis'in bir sezonluğuna kiralama teklifi yapacağı iddia edildi. 

BARÇA BİR YILLIĞINA KİRALAYACAK

Diario Sport'un haberine göre; Avrupa'nın devlerini peşinden koşturan Arda Güler'in için Barcelona, rakiplerine göre bir adım önde bulunuyor. Ancak bu transfer gerçekleşse bile genç yıldızın Katalan temsilcisine gelişi bir yıl bekleyecek gibi.

BETİS PEŞİNDE

Bu bağlamda Arda'nın bir yıl daha Fenerbahçe'de forma giyeceği ileri sürülüyordu ancak futbolcunun kiralık gönderileceği takım konusunda tek seçeneğin sarı lacivertli takım olmadığı iddia edildi. Haberde, genç yeteneği kiralama konusunda Real Betis'in de istekli olduğu ve İspanyol takımının Arda Güler'in Barcelona'ya transferinin resmileşmesini beklediği ifade edildi.

 

Kaynak: Diğer

Barcelona Arda Güler transfer