Razvan Lucescu'dan Beşiktaş iddialarına yanıt! Serbest kalma bedelini açıkladı

Beşiktaş Yunanistan Süper ligi transfer haberleri
Razvan Lucescu'dan Beşiktaş iddialarına yanıt! Serbest kalma bedelini açıkladı
Foto: PAOK resmi İnternet sitesi

Yunanistan Süper Ligi'nde PAOK ile şampiyonluğa ulaşan ve ismi Beşiktaş'la anılan Rumen teknik direktör Razvan Lucescu, iddialara yanıt verdi.

Teknik direktör arayışlarını sürdüren Beşiktaş'ta gündeme gelen isimlerden biri de PAOK'la Yunanistan Süper Ligi'nde şampiyonluğa ulaşan Razvan Lucescu olmuştu.

Kısa bir süre önce PAOK'la sözleşmesini yenileyen Lucescu'nun kontratında bir çıkış maddesi bulunduğu ve bunun 7 milyon Euro ödenerek aktifleştirebileceği iddia edilmişti.

55 yaşındaki tecrübeli teknik adam hem sözleşmesindeki serbest kalma maddesine ilişkin açıklamalarda bulundu hem de Beşiktaş iddialarına yanıt verdi.

"BENİ ALMAK İSTEYEN, BAŞKANLA KONUŞMALI"

Rumen medyasından Digi Sport'a konuşan Razvan Lucescu, Beşiktaş iddialarıyla ilgili olarak, "PAOK ile şubat ayında sözleşme uzattık. Dolayısıyla şu an bir kontratım var ve kimseyle görüşmedim. Beni almak isteyenin başkanla konuşması gerekiyor. Beşiktaş haberleri hakkında hiçbir şey bilmiyorum" ifadelerini kullandı.

SERBEST KALMA BEDELİNİ İLK AĞIZDAN AÇIKLADI

Rumen teknik adam, sözleşmesindeki serbest kalma bedeline de değindi.

Yeni kontratında bir çıkış maddesi olduğunu doğrulayan Lucescu, "Ama 7 milyon Euro değil. Avrupa kulüpleri için 2 milyon Euro, Avrupa dışındaki kıtalardaki kulüpler için 4 milyon Euro'luk bir çıkış maddesi var" şeklinde konuştu.

3 YILDA 4 KUPA KAZANDI

PAOK'ta üçüncü sezonunu geride bırakan Razvan Lucescu, siyah-beyazlı takımın başında çıktığı 161 resmi maçta 91 galibiyet, 36 beraberlik ve 34 mağlubiyet yaşayarak 1.92 puan ortalaması tutturdu.

PAOK, Razvan Lucescu döneminde 2 kez Yunanistan Süper Ligi'nde şampiyon olurken 2 kez de Yunanistan Kupası'nı müzesine götürdü.