Rade Krunic transferinde Fenerbahçe'ye kötü haber

Fenerbahçe Milan İtalya Serie A Transfer
Rade Krunic transferinde Fenerbahçe'ye kötü haber
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Milan Teknik Direktörü Stefano Pioli'nin Fenerbahçe'nin de transfer etmek için uzun uğraşlar verdiği Boşnak oyuncu Rade Krunic'in transferine izin vermeyeceği belirtildi.

Avrupa'da yaz transfer sezonunun bitmesine az bir süre kala transferde hareketli günler yaşanıyor. Takımlar hem kadrolarını güçlendirmek hem de yeni sezon planlamasında yer almayan isimleri göndermek için elini çabuk tutuyor.

İtalya Serie A'nın dev ekiplerinden Milan'ın da kadroda düşünülmeyen ve forma şansı bulamadığı için mutsuz olup, takımda huzursuzluk yaratabilecek isimlerle yollarını ayırmak istediği belirtildi.

İtalyan devi, teknik direktör Stefano Pioli'nin raporu doğrultusunda istenmeyen isimleri göndermek için çalışmalarına hız verdi.

Fenerbahçe'nin teknik direktör İsmail Kartal'ın raporu doğrultusunda kadrousna katmak için yoğun mesai harcadığı Rade Krunic transferinde kötü haber geldi.

İtalyan basınından Tuttosport'un haberine göre; İtalyan temsilcisi, Rade Krunic'i satmak istemiyor.

Haberde Boşnak oyuncunun teknik direktör Pioli'nin oyun planında önemli bir yeri olduğunu ve bu sebepten satılmasının düşünülmediği ifadeleri kullanıldı.

29 yaşındaki oyuncu, Milan'ın İtalya Serie A'nın açılış haftasında Bologna'yı deplasmanda 2-0 mağlup ettiği maçta da 90 dakika sahada kalmıştı.

Kaynak: Haber Global TV

Fenerbahçe transfer Fenerbahçe transfer haberleri Fenerbahçe transfer söylentileri Fenerbahçe Transfer Twitter Fenerbahçe transfer son dakika Rade Krunic Milan Stefano Pioli