Rade Krunic transferinde Fenerbahçe'ye Fransız rakip

Fenerbahçe Milan Fransa Ligue 1
Rade Krunic transferinde Fenerbahçe'ye Fransız rakip
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Fenerbahçe'nin transfer edebilmek için uzun uğraşlar verdiği Rade Krunic için Fransa Ligue 1 ekibi Lyon'un da devreye girdiği ve 12-13 milyon euro'luk bir teklifte bulunduğu iddia edildi.

Fenerbahçe, 6 numara pozisyonunu iyi bir isimle takviye etmek için çalışmalarını sürdürüyor.

Sarı-lacivertliler, transferde önceliğini teknik direktör İsmail Kartal'ın ısrarla kadrosunda görmek istediği Rade Krunic'e vermiş ve transferde Milan'ın inadını kırmaya çalışıyordu.

İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio'nun haberine göre; Fransa Ligue 1 ekibi Lyon, Krunic'i kadrosuna katmak için Milan'a teklifte bulundu.

Lyon'un İtalyan ekibine 12-13 milyon euro'luk teklif yaptığı belirtildi. Fransız ekibinin Boşnak futbolcuyu transfer etmek için ısrarcı olduğu ve oyuncuya yapılan maaş teklifinin de Milan'da kazandığından daha yüksek olduğu ifade edildi.

Teknik direktör Stefano Pioli'nin oyuncuyu kadroda tutmak istemesine rağmen Lyon'un ısrarcı tavrının transferde dengeleri değiştirebileceği iddia edildi.

Kaynak: Haber Global TV

Fenerbahçe transfer Fenerbahçe transfer haberleri Fenerbahçe transfer söylentileri Fenerbahçe Transfer Twitter Fenerbahçe transfer son dakika Lyon Rade Krunic Milan