Radamel Falcao, Suudi Arabistan ekibi Al-Hilal ile görüştü

Galatasaray
Radamel Falcao, Suudi Arabistan ekibi Al-Hilal ile görüştü

Kolombiya medyası, futbolun durması nedeniyle maaş indirimine sıcak bakmayan ve takımdan ayrılmayı düşünen Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Radamel Falcao'nun, Suudi Arabistan ekibi Al-Hilal ile görüştüğünü yazdı.

Geçtiğimiz günlerde Katar'ın Al-Watan Gazetesi, Radamel Falcao'nun, futbolun durması nedeniyle Galatasaray'ın maaş indirimi talebine sıcak bakmadığını ve ayrılmayı kafasına koyduğunu yazmış; 34 yaşındaki futbolcunun, yıllık 10 milyon Euro öneren Katar ekibi Al-Sadd ile prensipte anlaştığını iddia etmişti.

YENİ İDDİA: AL-HILAL

Kolombiyalı yıldız ile ilgili bir iddia da ülkesi Kolombiya'dan geldi. Gazeteci Steven Arce, 'Saque Largo' isimli televizyon programında Falcao'nun, Bafetimbi Gomis'in formasını giydiği Al-Hilal kulübüyle görüştüğünü; Suudi ekibinin yöneticisinin bu görüşmeyi doğruladığını ancak kendisine transferle ilgili daha fazla bilgi vermekten kaçındığını iddia etti.

Falcao'nun Galatasaray ile 2 yıllık daha anlaşması bulunuyor. Kolombiyalı yıldız, Katar veya Suudi ekiplerden birisine gitmesi halinde sarı-kırmızılı ekibin kasasına en az 7 milyon Euro girmesi bekleniyor. 

Yaşadığı sakatlıklar nedeniyle Galatasaray'da sıkıntılı bir sezon geçiren Falcao, buna rağmen son haftalarda açıldı ve ligde oynadığı son 8 maçta 8 gol atmayı başardı. Toplamda ise 20 maçta 10 gol, 1 asistlik performans ortaya koydu.

Galatasaray Radamel Falcao Al-Hilal Al-Sadd