Falcao, Inter Miami yolunda

Galatasaray
Falcao, Inter Miami yolunda

Yeni sezonda kadroda düşünülmeyen Galatasaray'ın Kolombiyalı golcüsü Radamel Falcao'nun, David Beckham'ın sahibi olduğu ABD MLS ekibi Inter Miami'yle anlaşmaya vardığı iddia edildi.

HABERGLOBAL.COM.TR / DIŞ HABER

Galatasaray'a Radamel Falcao müjdesi.

Todofichajes'de yer alan habere, sarı-kırmızılı takımda transfer listesine konulan Kolombiyalı golcü, David Beckham'ın sahibi olduğu MLS ekibi Inter Miami'yle anlaşmaya vardı.

Galatasaray Başkanı Burak Elmas ve Falcao'nun dünyaca ünlü menajeri Jorge Mendes'in önümüzdeki günlerde bir araya gelerek, sözleşme fesih şartları konusunda orta noktada buluşması bekleniyor.

Galatasaray'la 1 yıllık daha sözleşmesi bulunan ve senede 5 milyon Euro garanti ücret kazanan Kolombiyalı golcü, sarı-kırmızılı takımla sözleşmesini feshetmesinin ardından Florida ekibinin kampına katılacak.

Geçtiğimiz yıl MLS ekibinin kulüp mağazalarında Falcao'nun 9 numaralı Inter Miami forması satışa sunulmuş, formaları alan taraftarlar da Kolombiyalı yıldızın transferini istemişti.

FALCAO'NUN GALATASARAY PERFORMANSI

Radamel Falcao, Galatasaray'da geçirdiği iki sezonda 41 maçta forma giydi, 20 gol atıp 3 de asist yaptı. Falcao, bu süreçte yaşadığı sakatlıklar sebebiyle 48 maç kaçırdı.

Falcao, Inter Miami yolunda - Resim : 2

Falcao, Inter Miami yolunda - Resim : 3

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray Radamel Falcao Inter Miami Galatasaray transfer haberleri