Rachid Ghezzal'dan kafaları karıştıran açıklama

Galatasaray Beşiktaş Fatih Terim
Rachid Ghezzal'dan kafaları karıştıran açıklama

Transferde Beşiktaş taraftarlarının dört gözle beklediği Rachid Ghezzal'dan Instagram hesabı üzerinden kafaları karıştıran bir açıklama geldi. Ghezzal, babasının ağzından kendisi hakkındaki transfer sürecine ilişkin yapılan bir haberi paylaşarak, "Yanlış" ifadesini kullandı.

Rachid Ghezzal'ın babası Mohamed Ghezzal'ın, oğlunun Galatasaray ile görüştüğü ancak Beşiktaş'ta oynamayı istediğine ilişkin haber futbol kamuoyunda bomba etkisi yaratmıştı.  

Habere göre, baba Ghezzal, “Oğlum Beşiktaş’ta çok mutlu. Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde mücadele edecekler. Ghezzal yüzde 100 kariyerine Beşiktaş’ta devam edecek. Kısa süre içinde transferin noktalanmasını bekliyoruz. Bütün oyuncularla arası çok iyi. İstanbul’da ve Beşiktaş’ta oynamak ona çok yaradı. Bu saatten sonra başka takıma gitmesi çok zor” ifadelerini kullanmıştı. 

Bu haberi, Ghezzal Instagram hesabından paylaşarak, "Yanlış" ifadelerini kullandı. Ancak Ghezzal'ın birçok detayın yer aldığı haberdeki hangi konuyu yalanladığının anlaşılamaması kafalarda soru işaretlerine neden oldu.

Rachid Ghezzal'dan kafaları karıştıran açıklama - Resim : 1

Ghezzal'ın paylaşımı sosyal medyada da gündem oldu. 

BİYOGRAFİSİNDE DEĞİŞİKLİK

Öte yandan, Ghezzal'ın Instagram'daki biyografi bölümünden Beşiktaş ve kara kartal emojisini de kaldırdığı görüldü. 

Kaynak: Haber Global TV

Rachid Ghezzal transfer haberler Galatasaray transfer haberleri Beşiktaş transfer haberleri