Rachid Ghezzal: Beşiktaş'ta kalma fikri, benim fazlasıyla hoşuma gidiyor

Beşiktaş
Rachid Ghezzal: Beşiktaş'ta kalma fikri, benim fazlasıyla hoşuma gidiyor

Sezon başında Leicester City'den kiralanan ve sergilediği performansla büyük beğeni toplayan Beşiktaş'ın Cezayirli yıldızı Rachid Ghezzal, siyah-beyazlı kulüpte devam etme fikrine çok olumlu baktığını açıkladı.

HABERGLOBAL.COM.TR / DIŞ HABER

Beşiktaş'ın yıldız futbolcusu Rachid Ghezzal, siyah-beyazlı kulüpteki geleceğine dair açıklamalarda bulundu.

Bein Sports Fransa kanalına konuşan Cezayirli oyuncu, Beşiktaş'a kiralık olarak geldiğini ve sözleşmesinde satın alma opsiyonu olmadığını hatırlatarak, "Bonservisim hala Leicester City'de ve onlarla da 1 yıl daha sözleşmem var. Gelecek sezon ne olacağını henüz bilmiyorum. Ancak Beşiktaş'ta kalma fikri, benim fazlasıyla hoşuma gidiyor. Beşiktaş'taki performansım sayesinde iki buçuk yıl sonra milli takıma kavuştum. Şampiyon olursak, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi’nde yer alacağız. Sezon sona erdiğinde, geleceğim konusunda karar verirken bu konular da etkili olacak. Şimdilik şampiyonluğa konsantre olmak istiyorum. Ayrıca önümüzde bir de kupa finali, dolayısıyla duble yapma fırsatı var. İki kupayı da kazanırsak şahane olur. Sonrasında neler olacağını hep beraber göreceğiz." ifadelerini kullandı.

Beşiktaş'ta bir futbol takımından ziyade 'aile gibi olmuş' bir futbolcu topluluğu olduğunu söyleyen Ghezzal, "Herkes birbiri için mücadele ediyor. Bu da bizi güçlü kılıyor." dedi.

Rosier ve Aboubakar'la aynı dili konuşmalarının işini kolaylaştırdığını belirten Ghezzal, "Sağ kanatta Rosier ile birlikte oynuyoruz,  oyunuma ve performasına büyük katkı sağladı. Aboubakar da çok kaliteli bir forvet, o da asist sayımın artmasında çok yardımcı oldu." şeklinde konuştu.

Son 3 sezonun kendisi için zor geçtiğine vurgu yapan Ghezzal, "Üç farklı ülkede, üç farklı kulüpte oynadım. Yeteri kadar süre alamadım, kendimi gösteremedim. Kendimi yeniden bulmak, eski seviyeme dönebilmek için Beşiktaş’ın teklifini kabul ettim. Kararımın doğru olduğunu görmek beni mutlu ediyor." dedi.

Rachid Ghezzal, Beşiktaş formasıyla Süper Lig'de 23 maçta 17 gole doğrudan katkı (3 gol - 14 asist) sağladı.

Rachid Ghezzal: Beşiktaş'ta kalma fikri, benim fazlasıyla hoşuma gidiyor - Resim : 1

Kaynak: Haber Global TV

Rachid Ghezzal Beşiktaş Rachid Ghezzal sözleşme Leicester City Rachid Ghezzal bonservis bedeli Beşiktaş transfer haberleri