PSV maçı sonrası gözyaşlarına boğulan Galatasaray'ın kalecisi Muslera'dan açıklama

Galatasaray
PSV maçı sonrası gözyaşlarına boğulan Galatasaray'ın kalecisi Muslera'dan açıklama

Galatasaray kariyerinin en kötü maçını PSV Eindhoven karşısında oynayan Fernando Muslera maçın ardından gözyaşlarını tutamamıştı. Sosyal medyadan açıklama yapan Muslera, "Dün benim için hiçbir şeyin yolunda gitmediği, çok zor bir gündü" dedi.

UEFA Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Hollanda'nın PSV Eindhoven takımıyla karşı karşıya gelen Galatasaray, sahadan 5-1 yenik ayrıldı ve rövanş maçı öncesi tur şansını mucizelere bıraktı.

Bu mücadelede özellikle yenilen ilk gol ve ardından Götze'nin attığı golde hata yapan Fernando Muslera'nın performansı eleştiri konusu oldu. 

 

Soyunma odasında takım arkadaşlarının büyük desteği ile karşılaşan Fernando Muslera gözyaşlarını tutamadı ve hüngür hüngür ağladı.Takım arkadaşlarından destek gören Fernando Muslera'ya Fatih Terim de sahip çıktı. Maçın ardından Fernando Muslera'yı sakinleştiren ve kendisi ile bir süre görüşen Fatih Terim, Uruguaylı file bekçisine moral verdi.

FERNANDO MUSLERA'NIN AÇIKLAMASI

Bugün sosyal medyadan açıklama yapan Muslera,şunlaro ifade etti:

"Dün benim için hiçbir şeyin yolunda gitmediği, çok zor bir gündü. Ancak her zaman yaptığım gibi, her gün daha ileri gitmeye ve her şeye hazırlıklı olmaya devam edeceğim. Bana şartlar ne olursa olsun destek veren taraftarımıza, hocam Fatih Terim’e, teknik heyete, takım arkadaşlarıma, kulüp çalışanlarımıza ve Galatasaray’ın büyük ailesine çok teşekkür ederim. Bu benim ve ailem için büyük anlam ifade ediyor."

PSV maçı sonrası gözyaşlarına boğulan Galatasaray'ın kalecisi Muslera'dan açıklama - Resim : 2

Kaynak: Haber Global TV

Galatasaray Fernando Muslera PSV Eindhoven PSV Galatasaray maçı