PSG'nin eski yıldızı Ezequiel Lavezzi aşırı doz nedeniyle hastaneye kaldırıldı

PSG Arjantin futbol
PSG'nin eski yıldızı Ezequiel Lavezzi aşırı doz nedeniyle hastaneye kaldırıldı
DepoPhotos

Futbolculuk kariyerini 4 yıl önce noktalayan Arjantin Milli Takımı'nın ve PSG'nin eski yıldızlarından Ezequiel Lavezzi, aşırı dozda uyuşturucu kullandıktan sonra kriz geçirmesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Arjantin milli takımının ve PSG'nin eski yıldızlarından Ezequiel Lavezzi, aşırı dozda uyuşturucu kullandıktan sonra kriz geçirmesinin ardından hastaneye kaldırıldı.

Arjantin basınında yer alan haberlere göre Buenos Aires'in Belgrano semtindeki Zabala Hastanesi'ne kabul edilen Lavezzi'nin yoğun bakımda olduğu belirtiliyor.

Kız arkadaşı Natali Borges'in refakatçi olarak hastanede bulunduğu bildiriliyor. Haberi veren ise ünlü gazeteci Luis Ventura.

Lavezzi'nin bağımlı olduğu ve krizin nedeninin de uyuşturucu olduğu iddia ediliyor. Ancak ailesi bu iddiaları yalanlıyor.

Eski futbolcunun bağımlılıktan kurtulabilmesi için özel bir merkeze nakledileceği de Arjantin basınında yer alan haberler arasında.

38 yaşında olan Lavezzi 2023'ün son günlerinde de Punta del Este'de yine bir kriz geçirmiş ve hastaneye kaldırılmıştı.

Futbolculuk kariyerinde CA Estudiantes, Genoa, San Lorenzo, Napoli, PSG ve Hebei FC formalarını giymiş ve Ocak 2020'de aktif futbolculuk kariyerini sonlandırmıştı.