PSG'de Mbappe depremi, Real Madrid transfer için devreye girdi

PSG Fransa Ligue 1 futbol İspanya La Liga Real Madrid

Fransa Ligi'ni şampiyon olarak tamamlayan Paris Saint Germain'de Kylian Mbappe şoku yaşanıyor. Fransız yıldızın takımdan ayrılmak istediği ve Real Madrid'in transfer için istekli olduğu ileri sürüldü.

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint Germain'de ayrılık rüzgarları esiyor. Lionel Messi ve Sergio Ramos gibi yıldızlarıyla yollarını ayıran Fransız temsilcisinde vedalar devam edebilir.

Fransız basınından Le Parisien'in haberine göre; Mbappe bir an evvel takımdan ayrılmak istiyor. 24 yaşındaki oyuncu AFP'ye konuyla ilgili açıklama yaparken, takımla yeni sözleşme imzalamayacağını belirtti.

Yıldız golcü, "Yönetim, geçtiğimiz yıl 2024'ten sonra sözleşmemi uzatmayacağımı biliyordu. Kulüp bu kararla ilgili bilgilendirildi ve gönderilen mektup söylediklerimi doğrulama amaçlıydı" ifadeleri kullandı.

PSG PARA KAZANMAK İSTİYOR

Paris ekibi, önümüzdeki sezon sözleşmesi sona erecek olan Kylian Mbappe'yi para kazanmadan göndermek istemiyor. Fransız temsilcinin oyuncuyu bu transfer döneminde satmayı düşünebileceği ve ciddi yatırım yaptığı isimden para kazanmak istediği öğrenildi.

Nasser Al-Khelaifi ve Katar Emiri'nin golcü isme kızgın oldukları ve satmaya hazır oldukları ileri sürüldü.

REAL MADRID TRANSFER ETMEK İSTİYOR

Şampiyonlar Ligi'nde yarı finalde Manchester City'ye yarı finalde 4-0 yenilerek elenen Real Madrid'de Başkan Florentino Perez'in bu duruma çok sinirlendiği ve Mbappe gibi yıldız bir ismi transfer etmeyi kafasına koyduğu iddia edildi.

Fransız oyuncu da Karim Benzema'nın ayrılığından sonra Madrid temsilcisinin yeni lideri olmak istiyor.

Kaynak: Diğer

Kylian Mbappe Karim Benzema Real Madrid Paris Saint Germain fransa ligue 1 La Liga Kylian Mbappe Transferi transfer haberleri