PSG Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Real Madrid UEFA Şampiyonlar Ligi
PSG Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

Fransız ekibi PSG ile İspanyol devi Real Madrid'in karşı karşıya geleceği zorlu randevu öncesi merak edilen bilgileri bir araya getirdik. Peki, merakla araştırılan PSG Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda canlı yayınlanacak?

PSG Real Madrid maçı için heyecanlı bekleyiş sürmekte. Devler liginde son 16 turunun ilk gecesinde ekranlara gelecek olan maçlardan birisi olarak öne çıkan zorlu mücadelede Fransız devi PSG, sahasında güçlü İspanyol devi Real Madrid'i konuk edecek. Peki, PSG Real Madrid maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda canlı yayınlanacak?

PSG REAL MADRID MAÇI HANGİ KANALDA?

Şampiyonlar Ligi son 16 turu PSG Real Madrid maçı bu akşam 23.00'de başlayacak ve Exxen'den de canlı bir şekilde yayınlanacak.

psg real madrid maçı

MUHTEMEL İLK 11'LER

PSG: Donnarumma; Hakimi, Marquinhos,Kimpembe, Bernat; Paredes/ Danilo, Gueye, Verratti; Di María, Messi, Mbappé.

Real Madrid: Courtois; Carvajal, Militao, Alaba, Mendy; Casemiro, Kroos, Modric; Asensio, Vinicius, Benzema

PSG 14 MAÇTIR KAYBETMİYOR

Son 14 maçında hiç mağlup olmayan PSG son dönemde üst üste beraberlikler ve mağlubiyetler alan Real Madrid’in formsuz durumundan yararlanmak isteyecek. İki ekibin mücadelesinde gözler şüphesiz Messi’nin üzerinde olacak. Brezilyalı süper star Neymar ve Real Madrid'in efsanesi Sergio Ramos, yarın akşam İspanyol devine karşı forma giyemeyecek.

maç izle canlı maç izle