PSG, Güney Koreli yıldızın transferini açıklamaya hazırlanıyor

PSG Fransa Ligue 1 İspanya La Liga
PSG, Güney Koreli yıldızın transferini açıklamaya hazırlanıyor

Fransız devi Paris Saint-Germain, Mallorca'nın Güney Koreli yıldızı Kang-In Lee'yi kadrosuna kattı.

MARCA'nın haberine göre; Paris Saint-Germain, Kang-In Lee'nin transferi için Mallorca ile 22 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında anlaşmaya vardı.

İki yıl önce Valencia'dan bedelsiz olarak transfer edilen 22 yaşındaki Koreli yıldız, Mallorca'ya imza atarken sözleşmesine eklettiği "bir sonraki transferde bonservis bedelinden yüzde 20 pay alır" maddesi gereğince 4.4 milyon Euro'yu kendisi alacak, Mallorca ise 17.6 milyon Euro'yu kasasına koyacak.

Transferin kısa süre içinde resmiyet kazanması beklenirken, sağlık kontrollerinden sorunsuz bir şekilde geçen Kang-in Lee'nin de Paris'e geçmek için resmi açıklamayı beklediği belirtildi.

Hücum hattının her bölgesinde oynayabilen Kang-in Lee, geçtiğimiz sezon İspanya La Liga'da 36 maçta 6 gol - 7 asit üreterek Mallorca'nın Vedat Muriqi'den skora en çok katkı yapan ismi olmuştu.

Kang-in Lee, Tottenham forması giyen Heung-min Son ve Bayern Münih'e transfer olması beklenen Napolili Kim Min-jae'nin ardından Güney Kore'nin en değerli 3. oyuncusu konumunda yer alıyor.

Kaynak: Haber Global TV

PSG Mallorca fransa ligue 1 İspanya La Liga Avrupa'dan transfer haberleri transfer haberleri