PSG, Club Brugge'u farklı yendi! Mbappe ve Messi tarihe geçti

UEFA Şampiyonlar Ligi
PSG, Club Brugge'u farklı yendi! Mbappe ve Messi tarihe geçti

PSG'nin Club Brugge'ü 4-1 yendiği maçta golleri kaydeden Mbappe ve Messi tarihe geçti. Şampiyonlar Ligi kariyerindeki 30'uncu golünü Club Brugge filelerine gönderen Mbappe, 22 yaş 352 gün ile bu sayıya en genç yaşta ulaşan oyuncu olurken Messi ise turnuvada 38 farklı takıma gol atan ilk oyuncu oldu.

Grup ikincisi olarak son 16 turuna kalmayı önceden garantileyen Paris Saint-Germain (PSG) ise ağırladığı Club Brugge'ü yıldız oyuncularının golleriyle farklı yendi.

Karşılaşmaya ev sahibi PSG hızlı başladı. Fransız yıldız Kylian Mbappe, 2. ve 7. dakikalarda bulduğu goller ile takımını 2-0 öne geçirdi. 38. dakikada sahneye Lionel Messi çıktı ve farkı 3'e yükselten golü ağlara gönderdi. İlk yarı PSG'nin 3-0'lık üstünlüğü ile geçildi.

68. dakikada Rits, Club Brugge adına farkı 2'ye indirmiş olsa da 76. dakikada Lionel Messi penaltıdan farkı tekrardan 3'e çıkardı ve maçın skorunu belirledi. PSG sahadan 4-1'lik galibiyet ile ayrıldı.

MBAPPE VE MESSİ TARİHE GEÇTİ

Karşılaşmada 2 kez fileleri havalandıran Mbappe, Şampiyonlar Ligi tarihinde 30 gole ulaşan en genç futbolcu olmayı başardı.

Messi ise Brugge ağlarını sarsarak, Şampiyonlar Ligi'nde 38 farklı kulübe karşı gol atma başarısı gösteren ilk futbolcu oldu.

Kaynak: AA

EXXEN şampiyonlar ligi izle exxen izle justin tv izle selçuk sports hd izle