Premier Ligi peşine düşüren adam: Transfer için bir şartı var!

Premier Ligi peşine düşüren adam: Transfer için bir şartı var!

İngiltere Premier Lig ekiplerinden West Ham United, yıldız oyuncusu Declan Rice'ın fiyatını 100 milyon sterlin olarak açıkladı.

Birçok takımın transfer listesinde olan West Ham'lı Declan Rice'ı almak isteyen kulübün kasasını boşaltması gerekecek.

Rice'ı takımda tutmak isteyen bu yüzden çok yüksek bir fiyat belirleyen West Ham, kontratının bitimine 2 yıl kalan genç yıldızın sözleşmesini 1 yıl daha uzatma hakkına da sahip.

ESPN'in haberine göre Arsenal, Rice'ı sezon sonunda kadrosuna katmak için harekete geçti bile. Ayrıca Chelsea, Manchester United, Manchester City, Newcastle United ve Liverpool da hazır kıta bekliyor.

Arsenal Rice'ın yanı sıra Brighton'ın başarılı oyuncusu Moises Caicedo'yu da transfer listesine ekledi.

Rice, 14 yaşındayken Chelsea tarafından serbest bırakılmıştı. İngiliz kulübü yıllar önce elinden kaçırdığı fırsatı yeniden yakalayabilmek için 100 milyon sterlin ödemek zorunda.

Manchester City ise orta sahasını güçlendirmek istiyor ve Rice'ı buna en uygun oyuncu olarak görüyor. Aslında hedef Bellingham ancak Real Madrid'in bu oyuncuyu alma ihtimali daha yüksek.

Manchester United ise gözünü Tottenham'dan Harry Kane'e dikmiş olsa da Rice'ı da istiyor. Ancak olası Kane transferinde harcanacak parayı düşününce tek yol adam satmaktan geçiyor. Ayrıca kulübün satışı da söz konusu.

Newcastle ise tüm planlarını Şampiyonlar Ligi'ne göre yapıyor. Katılım sağlanırsa Rice'ı almak için bir anda öne çıkabilirler. Liverpool da Rice'ın peşine düşebilecek takımlar arasında. Bellingham öncelikti ancak bu yarıştan vazgeçildi.

Peki Rice ne istiyor? Declan Rise'ın tek arzusu Şampiyonlar Ligi'nde oynamak. Oyuncunun transferinde belirleyici olan bu şart olacak.

Declan Rice Premier Lig son dakika transfer haberleri West Ham