Braga'dan Bruma kararı

Fenerbahçe transfer haberleri futbol Portekiz
Braga'dan Bruma kararı

Fenerbahçe devre arasında satın alma opsiyonunu kullandığı Bruma'yı Braga'ya kiralamıştı. Portekiz Ligi ekibinin oyuncunun opsiyonunun kullanılıp kullanılmayacağı konusundaki kararını verdiği iddia edildi.

Fenerbahçe, geçen sezon başında PSV Eindhoven'dan Bruma'yı zorunlu satın alma opsiyonuyla kiralık olarak kadrosuna katmıştı.

Sarı-lacivertliler, Süper Lig'deki yabancı kuralı nedeniyle Bruma'ya kontenjan açamamış ve oyuncuya lisans çıkaramamıştı. Portekizli futbolcuya şans veremediği için kiralamak isteyen yönetim sezon sonunu beklemeden 28 yaşındaki oyuncuyu 4.25 milyon Euro bedelle kadrosuna katmıştı.

Bonservisini aldıktan sonra ise sol kanat oyuncusunu Portekiz Ligi ekiplerinden Braga'ya kiralamış ve yıldız isim ülkesinde gösterdiği performansla yeniden kendini bulmuştu.

Portekiz basınından Pedro Sepulveda'nın haberine göre; Braga'nın Bruma'yı bugün bonservisiyle kadrosuna katması bekleniyor.

Braga Başkanı Antonio Salvador'un oyuncunun gösterdiği iyi performansa rağmen Fenerbahçe'yi ikna edebildiği ve anlaşmanın eli kulağında olduğu ifade edildi.

Portekizli futbolcu devre arasında transfer olduğu Braga'da 16 maçta sahaya çıkarken 4 gol, 6 asistlik bir performans sergileyerek dikkatleri üzerine çekmişti.

Kaynak: Haber Global TV

Bruma fenerbahçe Fenerbahçe transfer haberleri transfer haberleri Portekiz Ligi