Pınar Karşıyaka Darrun Hilliard'ı kadrosuna kattı

Karşıyaka Basketbol Süper Ligi
Pınar Karşıyaka Darrun Hilliard'ı kadrosuna kattı
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Basketbol Süper Ligi ekiplerinden Pınar Karşıyaka, son olarak Maccabi Tel Aviv'de forması giyen Darrun Hilliard'ı kadrosuna kattığını duyurdu.

Basketbol Süper Ligi'nde geçen sezonun finalisti Karşıyaka, transferde bombayı patlatıp NBA ve Euroleague patentli Darrun Hilliard'ı kadrosuna kattı.

Kariyerinde 2015-2018 yılları arasında NBA'de Detroit Pistons ve San Antonio Spurs formalarıyla 91 maça çıkan, Euroleague'de Baskonia, CSKA Moskova, Bayern Münih ve son olarak geçen sezon Maccabi Tel Aviv formalarını giyen 30 yaşında, 1.98 boyundaki kısa forvet Karşıyaka'ya imza attı.

Adı bir dönem Anadolu Efes'le de anılan Hilliard, geçen sezon Euroleague'de 9.2 sayı, 2.3 ribaund, 1.2 asist ortalamaları tutturdu. Bu sezon Avrupa'da Basketbol Şampiyonlar Ligi'nde de başarı hedefleyen yeşil-kırmızılılar, Hilliard'ın imzasıyla kadroyu tamamlarken, 7'nci yabancı arayışlarını da sürdürüyor.

Geçen sezonki kadrosundan McCollum, Jaylon Brown ve Vitto Brown'ı takımda tutan Karşıyaka daha önce yabancı olarak Kelan Martin ve Vernon Corey'i almıştı.

Kaynak: İHA

Pınar Karşıyaka karşıyaka haberleri basketbol haberleri Basketbol Süper Ligi Darrun Hilliard Pınar Karşıyaka Transfer