Michael Schumacher ile ilgili acı gerçeği açıkladı

Michael Schumacher ile ilgili acı gerçeği açıkladı

Ferrari'nin sahibinin oğlu Piero Ferrari, eski Formula 1 şampiyonu Michael Schumacher'le ilgili konuşulma tarzından rahatsız olduğunu belirterek "Schumacher ölmedi" dedi. Ferrari, Schumi'yle ilgili şu ana kadar açıklanmayan acı gerçeği de anlattı.

Piero Ferrari, eski Formula 1 şampiyonu Michael Schumacher'le ilgili konuşulma tarzından rahatsız olduğunu belirterek "Schumacher ölmedi" dedi.

Efsane F1 pilotu Michael Schumacher, Fransa Alpleri'ndeki Meribel'de Aralık 2013'te geçirdiği ciddi kayak kazasının ardından hiç kamuoyunun önüne çıkmadı.

Ailesi, Alman pilotun sağlığını kamuoyundan bir sır gibi saklamayı başardı.

Schumi'yle ilgili bilinmeyeni ilk kez açıkladı: İletişim kuramıyor

Ferrari'nin kurucusu Enzo Ferrari'nin oğlu Piero Ferrari, AS'a yaptığı açıklamada kamuoyunda sanki Schumacher ölmüş gibi konuşulduğunu ve bundan çok rahatsız olduğunu açıkladı.

Michael'ı pist dışındaki haliyle hatırlamayı sevdiğini söyleyen Ferrari, "Basit, net, kesin ve çok lineer bir insandı. İnsanların ondan ölmüş gibi bahsetmesinden hoşlanmıyorum" dedi.

Ferrari'nin Başkan Yardımcısı olan Piero Ferrari, "Michael Schumacher ölmedi, ancak iletişim kuramıyor" diyerek ilk kez pilotun durumuyla ilgili net bir açıklama yapan kişi oldu.

Eşi uzun bir süre sonra konuşmuştu

Fransa'da geçirdiği kayak kazası sonrası uzun süre komada kalan ve daha sonra rehabilite edilen ünlü Formula 1 pilotu Michael Schumacher'in son sağlık durumuyla ilgili eşi Corinna Schumacher açıklamalarda bulunmuştu.

Fransız Tele-Louisirs'e konuşan Corinna, "Onu her gün özlüyorum. Sadece ben değil, çocukları, ailesi, babası etrafındaki herkes. Herkes Michael'i özlüyor. O farklı bir şekilde de olsa burada" diye konuşmuştu.

Michael'in tedavisinin evde sürdüğünü belirten eşi Corinna, "Tedavi görmeye devam ediyor, durumunu iyileştirmek, iyi olduğundan emin olmak için her şeyi yapıyoruz. Bir aile olarak ona varlığımızı sürekli hissettiriyoruz. Michael bizi her zaman korudu, şimdi de biz onu koruyoruz" demişti.

Michael Schumacher'in 29 Aralık 2013'te Meribel'in yamaçlarında yaşadığı trajik kayak kazasına da değinen Corinna, "Olanlar için asla Allah'ı suçlamadım. Bu sadece kötü şanstı, herkesin başına gelebilirdi" şeklinde konuşmuştu.

 

Kaynak: Haber Global TV

Michael Schumacher Michael Schumacher'in sağlık durumu piero ferrari Ferrari F1 Formula 1