Patron

Fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi
Patron

Fenerbahçe’de mevsim baharsa, yüzler gülüyorsa, umutlar yeniden filizleniyorsa bunun bir sebebi var, o da Jorge Jesus. Fenerbahçe’nin öyle bir patronu var ki o ne derse o oluyor. Oyunu yaşıyor, oyuna hükmediyor. Oyuncuları da ona saygı duyuyor, ne isterse yapıyor.

Kadro sürekli değişiyor, 11’ler değişiyor, giren-çıkan değişiyor ama Fenerbahçe’nin oyunu değişmiyor. Jorge Jesus’un eli bu takıma değmiş bir kere... Süper Lig'de ve Avrupa’da yani iki kulvarda en çok gol atan takım Fenerbahçe. Bu tesadüf olabilir mi? Tabii ki hayır. Fenerbahçe keyif alarak oynuyor, keyif veriyor.

Larnaka önünde de aynısı oldu. Farklı bir 11 ama fark etmeyen üstün bir oyunla hak edilmiş bir galibiyet. Gruptan çıkıldı, artık hedef lider bitirmek. Sonrası Allah kerim. Bu takımın yolu uzun, Budapeşte’ye kadar gidecek potansiyeli bize gösteriyor.

ARDA 11'DE... ÖZLEMİŞİZ

İlk yarıda oyunu kontrol eden, golü ve pozisyonları bulan bir Fenerbahçe... Arda 11’de... Özlemişiz. O da elinden geleni yaptı, kalitesini konuşturdu. Çok fazla şey yapmak istiyor bazen de hata yapıyor ama olacak o kadar. Alioski’nin güzel pasında Pedro, Larnaka’yı susturuyor. Fenerbahçe taraftarın müthiş desteği, “Yaşa Mustafa Kemal Paşa” sloganlarıyla Kıbrıs’ın güneyinde şov yapıyor Fenerbahçe!

Altay, yine hatalı bir çıkışla rakibi oyuna sokuyor... Altay’ın artık böyle hatalar yapmaması şart. Zira özgüvenini kaybetmeye ve ondan beklenmeyecek hataları tekrarlamaya başladı. Ama sorun yok, çünkü kenarda Jesus var! Üç değişiklikle yeniden ibreyi Fenerbahçe’ye döndürüyor. Osayi’nin enerjisi penaltıyı getiriyor, Batshuayi golü atıyor. Valencia ikinci penaltıyı kaçırsa da galibiyet kaçmıyor.

4’te 4 yaptığımız gecede Fenerbahçe yine ışık saçıyor. Bu takım patronu, oyuncularının disiplini ve isteğiyle en iyisini hak ediyor.

Kaynak: Web Özel

fenerbahçe UEFA Avrupa Ligi