Paris 2024 Olimpiyat Oyunları nasıl izlenir? Paris 2024 Olimpiyat Oyunları hangi kanalda yayınlanıyor?

HABER MERKEZİ
2024 Paris Olimpiyatları Eurosport canlı izle
Paris 2024 Olimpiyat Oyunları nasıl izlenir? Paris 2024 Olimpiyat Oyunları hangi kanalda yayınlanıyor?

Paris Olimpiyat Oyunları açılış töreni için geri sayım devam ediyor. Fransa’nın ev sahipliğinde düzenlenecek oyunlar, Sen Nehri’ndeki açılış töreniyle başlayacak. Peki Paris Olimpiyatları açılış töreni ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte, Paris Olimpiyatları’na ilişkin detaylar...

2024 Paris Olimpiyatları spor haberleri içinde ana gündem konularından birisi olmuş durumda. Türkiye, törende 191. sırada geçiş yapacak. Olimpiyatların doğuş yeri olarak adlandırılan Yunanistan, kafilede ilk sırada yer alacak. Peki, Paris Olimpiyatları hangi kanalda yayınlanıyor?

PARİS OLİMPİYATLARI HANGİ KANALDA YAYINLANIYOR?

Olimpiyatların tüm coşkusu Eurosport 1, Eurosport 2 ile BluTV ve S Sport Plus’ta yer alacak 7 adet Eurosport Olimpiyat pop-up kanalına ek olarak TV+ Eurosport 4K Olimpiyat kanalında yayınlanacak. Warner Bros. Discovery kanalları Eurosport 1 ve Eurosport 2 aşağıdaki platformlarda yer alıyor;

Eurosport 1: D-Smart 75. kanal, Digiturk 91. kanal, KabloTV 225. kanal, TV+79. kanal, TiViBu 71. kanal, BluTV, S Sport Plus.

Eurosport 2: D-Smart 76. kanal, Digiturk 92. kanal, KabloTV 226. kanal, TV+ 80. kanal, TiViBu 72. kanal, BluTV, S Sport Plus.

Eurosport 1'de atletizm, yüzme, cimnastik, bisiklet gibi spor dallarını yer alacak, Eurosport 2’de ise hem yeni nesil sporlar hem de Eurosport 1’de kaçırılan müsabakaların tekrarları ekrana gelecek.

BluTV ve S Sport Plus’ta yer alacak Eurosport 3 ve Eurosport 9 arasında 7 adet pop-up kanalda ise raket sporları, golf, artistik sporlar, futbol, ​​basketbol,​​ dövüş sporları, hentbol ve voleybol gibi spor dalları yayınlanacak.

Tüm bunlara ek olarak Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nın en iyileri, açılış ve kapanış törenleri, atletizm, voleybol, yüzme, bisiklet, judo ve artistik cimnastik gibi sporlar ve çok daha fazlası ultra yüksek çözünürlükte TV+’taki Eurosport 4K Olimpiyat kanalında ekrana gelecek.