Papiss Cisse: "Fenerbahçe, Türkiye'nin Real Madrid'i"

Fenerbahçe
Papiss Cisse: "Fenerbahçe, Türkiye'nin Real Madrid'i"

Sezon başında Alanyaspor'dan bedelsiz olarak transfer edilen Fenerbahçe'nin Senegalli golcü futbolcusu Papiss Cisse, sarı-lacivertli kulübü İspanyol devi Real Madrid'e benzetti.

Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcusu Papiss Cisse, ülkesinde yayın yapan 2stv isimli televizyon kanalında sarı lacivertli takımdaki günlerini anlattı.

"30 MİLYONDAN FAZLA TARAFTARIMIZ VAR"

Fenerbahçe ile sözleşme imzaladığında 35 yaşında olduğuna dikkat çeken Cisse, "Fenerbahçe gibi bir kulüp, bugüne kadar 35 yaşında hangi Afrikalı oyuncu ile sözleşme imzaladı? Burası Türkiye'nin Real Madrid'i, 30 milyondan fazla taraftarımız var. Kendimle gurur duyuyorum" dedi.

"FENERBAHÇE'YE TRANSFER OLMAK İÇİN ÇOK ÇALIŞTIM"

Fenerbahçe'ye transfer olabilmek için çok çalıştığını vurgulayan Cisse, "Az uyudum, erken uyandım, takımla antrenman yaptıktan sonra evde çalışmalarıma devam etti. Evimde de bir spor salonum var. Tembel değilim. Hayatımdaki başarıları hak etmekten hoşlanırım" şeklinde konuştu.

"MİLLİ TAKIMA DÖNMEYE HAZIRIM"

Son olarak 2015 yılında giydiği Senegal Milli Takımı formasını yeniden giymeye hazır olduğunu belirten Cisse, "Senegal teknik direktörü Aliou Cisse benim kardeşim gibidir. Beni ararsa asla düşünmem. Çünkü ben Senegalliyim. Milli takıma dönmeye hazırım." ifadelerini kullandı.

Papiss Cisse, Fenerbahçe formasıyla çıktığı 19 lig maçında 4 gol kaydetti, 1 de asist üretti.

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe Papiss Cisse Real Madrid