Papagiannis'ten tarihe geçecek basket! Fenerbahçe Beko uzatmalarda kazandı

Haberglobal.com.tr
Fenerbahçe Beko Basketbol Süper Ligi
Papagiannis'ten tarihe geçecek basket! Fenerbahçe Beko uzatmalarda kazandı
FOTOĞRAF: AA

Basketbol Süper Ligi'nin 18. haftasında Fenerbahçe Beko uzatmalara giden maçta Bahçeşehir Koleji'ni 110-105 yenerek ligde üst üste 7. galibiyetini aldı. Fenerbahçe Beko'da attığı mucizevi üçlükle maçı uzatmalara taşıyan Papagiannis geceye damgasını vurdu.

Basketbol Süper Ligi'nin 18. haftasında Fenerbahçe Beko ile Bahçeşehir Koleji karşı karşıya geldi.

Baştan sona büyük bir heyecana sahne olan karşılaşmanın 4. periyodu ise adeta nefesleri kesti ve tarihe geçecek anlara sahne oldu.

Fenerbahçe Beko'nun top kaybını iyi değerlendiren ev sahibi ekip, bitime 7 saniye kala hızlı hücumdan bulduğu basketle skoru 96-93'e getirdi. Sarı-lacivertli ekipte Papagiannis'in kendi yarı sahasında uzun mesafeden zor atışı sayıya çevirmesiyle müsabakanın normal süresi 96-96 berabere tamamlandı ve uzatma bölümüne geçildi.

Uzatma bölümünde kaptan Melih Mahmutoğlu ile dış atışlardan kritik basketler kaydeden Fenerbahçe Beko, sahadan 110-105 galip ayrıldı.

Sarı-lacivertlilerde Melih Mahmutoğlu 21 sayı, Tyler Dorsey 17 sayı ve Şehmus Hazer 13 sayı-10 ribauntluk performansıyla double-double yaparak galibiyette önemli rol oynadı.

Bahçeşehir Koleji'nde ise Tyler Cavanugh 23 sayı ve Axel Boteille'in 23 sayısı mağlubiyeti önlemek için yeterli olmadı.

Ligdeki 15. galibiyetini elde eden Fenerbahçe Beko maç fazlasıyla ligin zirvesinde yer aldı.