Ozan Kabak'ın golü puana yetmedi

Almanya Bundesliga
Ozan Kabak'ın golü puana yetmedi
FOTOĞRAF: DepoPhotos

Almanya Bundesliga'nın 15. haftasında oynanan mücadelede RB Leipzig, Hoffenheim'ı 3-1 yenerek ligde üst üste 3. kez kazandı. Hoffenheim'ın tek golünü milli futbolcumuz Ozan Kabak kaydetti.

Almanya Bundesliga'nın 15. haftasında RB Leipzig ile milli futbolcumuz Ozan Kabak'ın da formasını giydiği Hoffenheim kozlarını paylaştı.

Red Bull Arena'da oynanan karşılaşmada RB Leipzig rakibini 3-1 mağlup etti.
RB Leipzig'in gollerini 34'te Lukas Klostermann, 70'te Emil Forsberg ve 74'te Mohamed Simakan kaydetti.

Hoffenheim'ın tek sayısını ise mücadelenin 42. dakikasında milli futbolcumuz Ozan Kabak yaptığı kafa vuruşuyla kaydetti.

Mücadelenin duraklama dakikalarında Hoffenheim'dan Florian Grillitsch direkt kırmızı kart gördü.

Ligde üst üste 3. galibiyetini alan RB Leipzig puanını 32 yaptı ve 3. sıraya yükseldi, 23 puanda kalan Hoffenheim ise 6. basamakta yer aldı.

Fenerbahçe'den yaz transfer döneminde Hoffenheim'a transfer olan isimlerden Attila Szalai ve Mergim Berisha karşılaşmada süre almadı.

RB Leipzig ligin 16. haftasında deplasmanda Werder Bremen ile mücadele edecek, Hoffenheim ise kendi evinde Darmstadt'ı ağırlayacak.

DORTMUND'UN KAN KAYBI SÜRÜYOR

Bundesliga'da günün bir diğer müsabakasında ise Augsburg ile Borussia Dortmund mücadele etti.

Augsburg Arena'da oynanan karşılaşma 1-1'lik eşitlikle sonuçlandı. Ev sahibi ekibin golünü Ermedin Demirovic atarken Borussia Dortmund'un golünü ise Donyell Malen kaydetti.

Ligde çıktığı üst üste 3. maçında da puan kaybı yaşayan Sarı-siyahlılar 26 puanla 5. sırada kaldı, puanını 18 yapan Augsburg ise 10. basamakta bulunuyor.

Kaynak: Haber Global TV